آشپزی

دستور العمل های سریع و آسان مارک بیتمن از نیویورک تایمز

Mark Bittman's Quick and Easy Recipes from the New York times

دانلود کتاب Mark Bittman’s Quick and Easy Recipes from the New York times (به فارسی: دستور العمل های سریع و آسان مارک بیتمن از نیویورک تایمز) نوشته شده توسط «Mark Bittman»


اطلاعات کتاب دستور العمل های سریع و آسان مارک بیتمن از نیویورک تایمز

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Broadway Books

نویسنده: Mark Bittman

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

حجم فایل: 2.21 مگابایت

کد کتاب: 0307885488 , 9780307885487

توضیحات کتاب دستور العمل های سریع و آسان مارک بیتمن از نیویورک تایمز

از روزنامه نیویورک تایمز، ستون نویس “مینیمالیست” و نویسنده کتاب های چگونه همه چیز را بپزیم، مجموعه ای از دستور العمل های فوق العاده خوشمزه و آسان – در مجموع 350 – اکنون در یک کتاب آمده است. در بخش هایی که همه چیز از پیش غذا، سوپ و سس تا گوشت، سبزیجات، مخلفات و دسرها، دستور العمل های سریع و آسان مارک بیتمن از نیویورک تایمز، سبک آشپزی ظریف و انعطاف پذیری را که بیتمن به آن مشهور است و همچنین قدردانی عمیق او از مواد تازه تهیه شده با کمترین سر و صدا را به نمایش می گذارد. خوانندگان دستور العمل های وسوسه انگیزی را از همه جا پیدا خواهند کرد که هر کدام به کمی بیشتر از تکنیک های اولیه و تعداد انگشت شماری مواد نیاز دارند. سوپ گوجه فرنگی سرد با رزماری، فنجان پارمزان با ارزو ریزوتو، دنده های آهسته پخته شده، پاناکوتای کدو حلوایی—غذاهای اینجا برای وعده های غذایی ساده خانوادگی شبانه هفته یا سرگرمی های بدون استرس عالی هستند. مطمئناً برای هر کسی جذاب است—از تازه کار گرفته تا آشپز باتجربه—که می‌خواهد یک غذای پیچیده و خوشمزه را به راحتی درست کند، این مجموعه‌ای است که می‌توانید طعم آن را بچشید و قرار است به یک آشپزخانه کلاسیک تبدیل شود.


From the New York Times “The Minimalist” columnist and author of the How to Cook Everything books comes a host of wonderfully delicious and easy recipes—350 in all—now in a single book.In sections that cover everything from appetizers, soups, and sauces to meats, vegetables, side dishes, and desserts, Mark Bittman’s Quick and Easy Recipes from The New York Times showcases the elegant and flexible cooking style for which Bittman is famous, as well as his deep appreciation for fresh ingredients prepared with minimal fuss. Readers will find tantalizing recipes from all over, each requiring little more than basic techniques and a handful of ingredients. Cold Tomato Soup with Rosemary, Parmesan Cups with Orzo Risotto, Slow-Cooked Ribs, Pumpkin Panna Cotta—the dishes here are perfect for simple weeknight family meals or stress-free entertaining.Certain to appeal to anyone—from novices to experienced cooks—who wants to whip up a sophisticated and delicious meal easily, this is a collection to savor, and one destined to become a kitchen classic.

دانلود کتاب «دستور العمل های سریع و آسان مارک بیتمن از نیویورک تایمز»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید