دانلود کتاب Mango & Mint: Arabian, Indian, and North African Inspired Vegan Cuisine (به فارسی: انبه و نعناع: غذاهای وگان با الهام از عربی، هندی و آفریقای شمالی) نوشته شده توسط «Nicky Garratt»
اطلاعات کتاب انبه و نعناع: غذاهای وگان با الهام از عربی، هندی و آفریقای شمالی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: PM Press
نویسنده: Nicky Garratt
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 256
حجم فایل: 3.88 مگابایت
کد کتاب: 1604863234 , 9781604863239
توضیحات کتاب انبه و نعناع: غذاهای وگان با الهام از عربی، هندی و آفریقای شمالی
عشق نیکی گارات به غذاهای عربی، هندی و آفریقای شمالی در این مجموعه خوشمزه از دستور العمل های وگان آشکار است. این مجموعه دستور غذاها با به چالش کشیدن این ایده که وعدههای غذایی نیاز به یک بخش مرکزی دارد – که از لحاظ تاریخی بر اساس کشتار ناشی از شکار یا گله اهلی است – منوهای رضایتبخشی را هم در سبک بوفه و هم در وعدههای نشسته رسمی با استفاده از فلسفه گیاهخواری استفاده هوشمندانه از منابع موجود ارائه میدهد. عکسهای تمام رنگی ایدههایی را برای ارائه ارائه میکنند، و کتاب شامل بخشهایی درباره برنامهریزی وعدههای غذایی از قبل برای صرفهجویی در هزینه و به حداکثر رساندن منابع و همچنین مجموعهای از دستور العملهایی است که از موارد دور انداختهشده به عنوان مواد تشکیل دهنده استفاده میکند – مانند پوست هندوانه و چغندر در علاوه بر مشکل رایج باقیماندههایی که به راحتی فراموش میشوند. طعم غذاهای عربی و شمال آفریقا در دستور العمل های بابا غنوج، فلفل قرمز بلغار، پای اسفناج، هاریسا و دونات در شربت دیده می شود، در حالی که غذاهای مورد علاقه هندی مانند سوپ سیب، بادام زمینی وادا، چانا ماسالا با فلفل سبز و انبه دیده می شود. برنج نیز ظاهر می شود. دستور العمل ها از سریع و آسان ساخته شده تا نسبتاً پیچیده هستند که همه آنها فقط به تجهیزات اولیه و مهارت ابتدایی نیاز دارند. این کتاب حاوی فهرستی برای مواد اولیه تازه است که به شما امکان میدهد تا سریعاً یک دستور غذا را بر اساس موادی که قبلاً در یخچال پیدا کردهاید پیدا کنید.
Nicky Garratt’s love of Arabian, Indian, and North African cuisine is obvious in this mouth-watering collection of vegan recipes. Challenging the notion that meals require a centerpiece—historically based around the kill from the hunt or domesticated herd—this recipe collection offers satisfying menus in both buffet style and formal sit-down meals using the vegan philosophy of an intelligent use of the resources available. The full-color photographs offer ideas for presentation, and the book includes sections on planning meals in advance to save money and maximize resources as well as a selection of recipes that utilizes often-discarded items as ingredients—such as watermelon rinds and beet tops in addition to the common problem of easily forgotten leftovers. The flavor of Arabic and North African cuisine is seen in the recipes for Baba Ghannouj, Red Pepper Bulgar, Spinach Pies, Harissa, and Donuts in Syrup, while Indian favorites such as Apple Soup, Peanut Vada, Chana Masala with Green Chili, and Mango Rice also make an appearance. The recipes range from quick and easily created to relatively complex, all of which require only basic equipment and rudimentary skill. The book contains an index for fresh ingredients that enables one to quickly locate a recipe by provisions already found in the refrigerator.
دانلود کتاب «انبه و نعناع: غذاهای وگان با الهام از عربی، هندی و آفریقای شمالی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.