دانلود کتاب Madhur Jaffrey’s Instantly Indian Cookbook: Modern and Classic Recipes for the Instant Pot (به فارسی: کتاب آشپزی فوری هندی مادور جافری: دستور العمل های مدرن و کلاسیک برای ظرف فوری) نوشته شده توسط «Madhur Jaffrey»
اطلاعات کتاب کتاب آشپزی فوری هندی مادور جافری: دستور العمل های مدرن و کلاسیک برای ظرف فوری
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Knopf Publishing Group
نویسنده: Madhur Jaffrey
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2019
تعداد صفحه: 192
حجم فایل: 90.42 مگابایت
کد کتاب: 0525655794 , 9780525655794
نوبت چاپ: Kindle
توضیحات کتاب کتاب آشپزی فوری هندی مادور جافری: دستور العمل های مدرن و کلاسیک برای ظرف فوری
آشپزی هندی استاد در خانه با بیش از هفتاد دستور غذا از نویسنده برنده جایزه جیمز ریش که “جهان را با غذاهای هندی آشنا کرد” (Epicurious).
بیش از چهل سال است که مادور جافری به عنوان “ملکه آشپزی هندی” (Saveur) مورد احترام بوده است. در اینجا او دستور العملهایی را به اشتراک میگذارد که به راحتی قابل دنبال کردن هستند – برخی کاملاً جدید، برخی دیگر از کتابهای آشپزی کلاسیک او بازسازی شدهاند – برای تهیه غذاهای هندی فوقالعاده در دیگ فوری. در حالی که این غذاها سریع و آسان آماده می شوند، اما پیچیدگی غنی را که غذاهای جافری همیشه به آن معروف بوده است، حفظ می کنند، و این تنها کتاب آشپزی هندی با دستور العمل های طراحی شده برای دیگ فوری است که شما همیشه به آن نیاز دارید.
دستور پخت
از غذاهای کلاسیک مانند مرغ کره ای و دال کره گرفته تا غذاهای کاملا مورد علاقه جدید مانند کلم پیچ پخته شده به سبک کشمیری و صدف های به سبک گوان، این دستور العمل ها تنوع طعم دهنده غذاهای هندی را به نمایش می گذارند. .
غذاهای جانبی
شامل چاتنی ها، سالادها و غذاهایی است که برای تکمیل هر وعده غذایی هندی نیاز دارید. به سالاد آووکادو-تربچه، چاتنی گوجه فرنگی تازه، و ماست و رایتا سیب فکر کنید.
ادویه ها و مواد ویژه
جفری فهرستی از مواد ضروری در انبارداری، از آسافتیدا گرفته تا ادویه جات کامل را ارائه می دهد. و همچنین دستور العمل هایی برای ترکیب گارام ماسالا و موارد دیگر.
نکات
در اینجا نیز توصیه جافری در مورد بهترین راه برای درست کردن برنج، طبخ گوشت و ماهی در لحظه وجود دارد. پات، و بیشتر، بر اساس آزمایش گسترده خودش.
For more than forty years, Madhur Jaffrey has been revered as the “queen of Indian cooking” (Saveur). Here she shares inviting, easy-to-follow recipes–some entirely new, others reworked from her classic cookbooks–for preparing fantastic Indian food in the Instant Pot. While these dishes are quick and easy to prepare, they retain all the rich complexity for which Jaffrey’s food has always been known, making this the only Indian cookbook with recipes designed for the Instant Pot you’ll ever need.
RECIPES
From classics like butter chicken and buttery dal to new sure-to-be-favorites like kale cooked in a Kashmiri style and Goan-style clams, these recipes capture the flavorful diversity of Indian cuisine.
SIDE DISHES
Includes the chutneys, salads, and relishes you need to complete any Indian meal. Think avocado-radish salad, fresh tomato chutney, and yogurt and apple raita.
SPICES AND SPECIAL INGREDIENTS
Jaffrey provides a list of pantry essentials, from asafetida to whole spices, as well as recipes for her own garam masala blend and more.
TIPS
Here too is Jaffrey’s advice on the best way to make rice, cook meat and fish in your Instant Pot, and more, based on her own extensive testing.
دانلود کتاب «کتاب آشپزی فوری هندی مادور جافری: دستور العمل های مدرن و کلاسیک برای ظرف فوری»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.