دانلود کتاب Larousse Gastronomique: Vegetables and Salads (به فارسی: Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد) نوشته شده توسط «Robuchon Joel»
اطلاعات کتاب Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Hamlyn
نویسنده: Robuchon Joel
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 307
حجم فایل: 81.45 مگابایت
کد کتاب: 0600615790 , 9780600615798
توضیحات کتاب Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد
این یک منبع ضروری از بیش از 600 آماده سازی سبزیجات و سالاد کلاسیک، همراه با دستور العمل های اولیه مانند سس، سس، شیرینی، کره، استاک و غیره است. این شامل دستور العمل های سبزی و سالاد برجسته، مانند موس مارچوبه، گراتین دوفینویس، قارچ دوکسل، و سرخ کردن ذرت است. از زمان انتشار اولیه خود در سال 1938، “Larousse Gastronomique” در آزمون زمان و روند مقاومت کرده است تا معتبرترین کتاب مرجع آشپزی جهان باقی بماند.
دانلود کتاب «Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.