آشپزی

Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد

Larousse Gastronomique: Vegetables and Salads

دانلود کتاب Larousse Gastronomique: Vegetables and Salads (به فارسی: Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد) نوشته شده توسط «Robuchon Joel»


اطلاعات کتاب Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Hamlyn

نویسنده: Robuchon Joel

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 307

حجم فایل: 81.45 مگابایت

کد کتاب: 0600615790 , 9780600615798

توضیحات کتاب Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد

این یک منبع ضروری از بیش از 600 آماده سازی سبزیجات و سالاد کلاسیک، همراه با دستور العمل های اولیه مانند سس، سس، شیرینی، کره، استاک و غیره است. این شامل دستور العمل های سبزی و سالاد برجسته، مانند موس مارچوبه، گراتین دوفینویس، قارچ دوکسل، و سرخ کردن ذرت است. از زمان انتشار اولیه خود در سال 1938، “Larousse Gastronomique” در آزمون زمان و روند مقاومت کرده است تا معتبرترین کتاب مرجع آشپزی جهان باقی بماند.


This is an indispensable resource of more than 600 classic vegetable and salad preparations, along with recipes for basics such as sauces, dressings, pastries, butters, stocks, and more. It features landmark vegetable and salad recipes, such as Asparagus Mousse, Gratin Dauphinois, Mushroom Duxelles, and Corn Fritters. Since its original publication in 1938, “Larousse Gastronomique” has withstood the test of time and trend to remain the world’s most authoritative culinary reference book.

دانلود کتاب «Larousse Gastronomique: سبزیجات و سالاد»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید