دانلود کتاب Larousse Gastronomique Recipe Collection (به فارسی: مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique) نوشته شده توسط «Librairie Larousse»
اطلاعات کتاب مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Clarkson Potter
نویسنده: Librairie Larousse
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 1536 / 360
حجم فایل: 100.45 مگابایت
کد کتاب: 0307336034 , 9780307336033
نوبت چاپ: Box
توضیحات کتاب مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique
یک منبع آشپزی شامل بیش از 600 آماده سازی سبزیجات و سالاد کلاسیک، همراه با دستور العمل های اولیه مانند سس، سس، شیرینی، کره، استاک و غیره.
دانلود کتاب «مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.