دانلود کتاب Larousse Gastronomique Recipe Collection (به فارسی: مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique) نوشته شده توسط «Librairie Larousse»
اطلاعات کتاب مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Clarkson Potter
نویسنده: Librairie Larousse
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 1536 / 360
حجم فایل: 100.45 مگابایت
کد کتاب: 0307336034 , 9780307336033
نوبت چاپ: Box
توضیحات کتاب مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique
یک منبع آشپزی شامل بیش از 600 آماده سازی سبزیجات و سالاد کلاسیک، همراه با دستور العمل های اولیه مانند سس، سس، شیرینی، کره، استاک و غیره.
A cookery resource including over 600 classic vegetable and sald preparations, along with recipes for basics such as sauces, dressings, pastries, butters, stocks and more.
دانلود کتاب «مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)