آشپزی

مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique

Larousse Gastronomique Recipe Collection

دانلود کتاب Larousse Gastronomique Recipe Collection (به فارسی: مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique) نوشته شده توسط «Librairie Larousse»


اطلاعات کتاب مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Clarkson Potter

نویسنده: Librairie Larousse

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 1536 / 360

حجم فایل: 100.45 مگابایت

کد کتاب: 0307336034 , 9780307336033

نوبت چاپ: Box

توضیحات کتاب مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique

یک منبع آشپزی شامل بیش از 600 آماده سازی سبزیجات و سالاد کلاسیک، همراه با دستور العمل های اولیه مانند سس، سس، شیرینی، کره، استاک و غیره.


A cookery resource including over 600 classic vegetable and sald preparations, along with recipes for basics such as sauces, dressings, pastries, butters, stocks and more.

دانلود کتاب «مجموعه دستور العمل های Larousse Gastronomique»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید