آشپزی

کدام کیمیا

Koji Alchemy

دانلود کتاب Koji Alchemy (به فارسی: کدام کیمیا) نوشته شده توسط «Jeremy Umansky»


اطلاعات کتاب کدام کیمیا

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Chelsea Green Publishing

نویسنده: Jeremy Umansky

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2020

تعداد صفحه: 352

حجم فایل: 127.48 مگابایت

کد کتاب: 1603587187 , 9781603587181

توضیحات کتاب کدام کیمیا

اولین کتابی که به فرآیندها، مفاهیم و دستور العمل‌های تخمیر و کشت غذاها با کوجی اختصاص دارد، میکروبی که در پس طعم‌های لذیذ و اومامی سس سویا، میسو، میرین و بسیاری از موادی که اساس غذاهای ژاپنی را تشکیل می‌دهند. p>

جرمی اومانسکی و ریچ شی، سرآشپزهای کوجی کیمیا – که مجموعاً به عنوان عملی ترین، با تجربه ترین و سخاوتمندانه ترین مربیان قدرت آشپزی این ماده منحصر به فرد شناخته می شوند- نگاهی جامع به استفاده مدرن از کوجی در سراسر جهان ارائه می دهند. آنها با استفاده از آن برای پیری سریع مواد غذایی، پنیر و سایر تخمیرها، جادوی کوجی را به سطح بالاتری می برند و در ایجاد غذاهای تخمیر شده و مشخصات طعم برای آشپزهای حرفه ای و خانگی انقلابی ایجاد می کنند.

کیمیاگری کوجی شامل:

  • پیشگفتاری از نویسنده پرفروش سندور کاتز (هنر تخمیر)
  • تکنیک های پیشرفته در مورد رشد و درمان کوجی
  • اطلاعات در مورد تجهیزات و راه اندازی آشپزخانه شما
  • بیش از…

  • The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine

    Koji Alchemy chefs Jeremy Umansky and Rich Shih—collectively considered to be the most practical, experienced, generous educators on the culinary power of this unique ingredient—deliver a comprehensive look at modern koji use around the world. Using it to rapidly age charcuterie, cheese, and other ferments, they take the magic of koji to the next level, revolutionizing the creation of fermented foods and flavor profiles for both professional and home cooks. 

    Koji Alchemy includes:

  • A foreword by best-selling author Sandor Katz (The Art of Fermentation)
  • Cutting-edge techniques on koji growing and curing
  • Information on equipment and setting up your kitchen
  • More than…
  • دانلود کتاب «کدام کیمیا»

    مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

    برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

    دیدگاهتان را بنویسید