دانلود کتاب Knack canning, pickling & preserving : tools, techniques & recipes to enjoy fresh food all year-round (به فارسی: کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری: ابزار، تکنیک و دستور العمل برای لذت بردن از غذای تازه در تمام طول سال) نوشته شده توسط «Kimberley Willis – Victor Budnik»
اطلاعات کتاب کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری: ابزار، تکنیک و دستور العمل برای لذت بردن از غذای تازه در تمام طول سال
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Knack Globe Pequot Press
نویسنده: Kimberley Willis – Victor Budnik
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 259
حجم فایل: 30.47 مگابایت
کد کتاب: 1599219506 , 9781599219509
توضیحات کتاب کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری: ابزار، تکنیک و دستور العمل برای لذت بردن از غذای تازه در تمام طول سال
کنسرو کردن، ترشی کردن و آمپر؛ نگهداری شامل همه چیزهایی است که باید در مورد کنسرو کردن، ترشی کردن، انجماد کردن و خشک کردن بدانید—نکات، تکنیک ها و تجهیزات—و همچنین صدها دستور پخت مربا، ژله، ترشی، لذیذ، سس، ترشی گوشت، و غیره .
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.