آشپزی

کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری: ابزار، تکنیک و دستور العمل برای لذت بردن از غذای تازه در تمام طول سال

Knack canning, pickling & preserving : tools, techniques & recipes to enjoy fresh food all year-round

دانلود کتاب Knack canning, pickling & preserving : tools, techniques & recipes to enjoy fresh food all year-round (به فارسی: کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری: ابزار، تکنیک و دستور العمل برای لذت بردن از غذای تازه در تمام طول سال) نوشته شده توسط «Kimberley Willis – Victor Budnik»


اطلاعات کتاب کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری: ابزار، تکنیک و دستور العمل برای لذت بردن از غذای تازه در تمام طول سال

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Knack Globe Pequot Press

نویسنده: Kimberley Willis – Victor Budnik

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 259

حجم فایل: 30.47 مگابایت

کد کتاب: 1599219506 , 9781599219509

توضیحات کتاب کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری: ابزار، تکنیک و دستور العمل برای لذت بردن از غذای تازه در تمام طول سال

کنسرو کردن، ترشی کردن و آمپر؛ نگهداری شامل همه چیزهایی است که باید در مورد کنسرو کردن، ترشی کردن، انجماد کردن و خشک کردن بدانید—نکات، تکنیک ها و تجهیزات—و همچنین صدها دستور پخت مربا، ژله، ترشی، لذیذ، سس، ترشی گوشت، و غیره .


Knack Canning, Pickling & Preserving includes everything you need to know about canning, pickling, freezing, and drying—tips, techniques, and equipment—as well as hundreds of recipes for jams, jellies, pickles, relish, sauces, meat jerkies, and more.

دانلود کتاب «کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری: ابزار، تکنیک و دستور العمل برای لذت بردن از غذای تازه در تمام طول سال»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید