آشپزی

کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن

Kansha: Celebrating Japan's vegan and vegetarian traditions

دانلود کتاب Kansha: Celebrating Japan’s vegan and vegetarian traditions (به فارسی: کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن) نوشته شده توسط «Elizabeth Andoh»


اطلاعات کتاب کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Elizabeth Andoh

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 304

حجم فایل: 9.84 مگابایت

کد کتاب: 1607743965 , 9781607743965

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن

جشن سنت‌های گیاه‌خواری و گیاه‌خواری ژاپن با قدردانی از کانشا آغاز می‌شود که بیانگر قدردانی از هدایای طبیعت و تلاش و نبوغ کسانی است که نعمت‌های طبیعت را به غذای شگفت‌انگیز تبدیل می‌کنند. روح کانشا، که عمیقاً در فلسفه و عمل بودایی ریشه دارد، همه آشپزها را تشویق می کند که از نظر تغذیه ای سالم و از نظر زیبایی شناختی غذاهای رضایت بخش تهیه کنند که از هدر رفتن، صرفه جویی در انرژی و حفظ منابع طبیعی ما جلوگیری کند. در این صفحات، با کانشا به عنوان باور، الیزابت آندو، مقام آشپزی ژاپن، بیش از 100 دستور غذای گیاهی را ارائه می دهد. او آثار کلاسیک را از شوجین ریوری، یا غذاهای معبد بودایی (پودینگ کنجدی خامه‌ای، شبیه به مارماهی لعاب دار) جمع آوری کرده است. ملزومات پخت و پز ماکروبیوتیک را جمع آوری کرد (برنج قهوه ای برشته شده با دست فشرده با هیجیکی، میسو قوی). غذاهای منتخب که ریشه در تاریخ دارند (توفو در ماهیتابه با سبزیجات برگدار، ترشی تند). و شامل غذاهای مدرن مبتکرانه (سوشی بادمجان، توفو-توفو برگر) بود. آندو شما را به تمرین کانشا در آشپزی خود دعوت می کند و از نشان دادن اینکه چگونه “هیچ چیز در آشپزخانه کانشا هدر نمی رود” لذت می برد. در یک مثال رضایت‌بخش، او هر قسمت از یک دایکون را تبدیل می‌کند – از نوک مخروطی تا دسته‌ای از سبزیجات، از جمله پوست‌هایی که بیشتر آشپزها به سادگی کمپوست می‌کنند – به مجموعه‌ای از غذاهای سالم و خوش طعم. دهه‌ها زندگی غوطه‌ور در فرهنگ ژاپنی و سال‌ها آموزش آشپزی به آندو بستری منحصربه‌فرد برای آموزش داده است. او دانش عمیق خود را در مورد آشپزی در دو قسمت راهنمای آشپزخانه کانشا به اشتراک می گذارد. در بخش اول، او تکنیک های اولیه برش، روش های پخت و پز و تجهیزاتی را توضیح می دهد که به شما در افزایش طعم، حذف ضایعات و سرعت آماده سازی غذا کمک می کند. در مورد دوم، Andoh موادی را که در انبارهای ژاپنی اصلی هستند، اما ممکن است برای شما جدید باشند، ابهام زدایی می کند. آنها کارنامه آشپزخانه شما – وگان یا همه چیزخوار – را به ارتفاعات جدیدی ارتقا می دهند. تصاویر خیره کننده توسط عکاس برنده جایزه Leigh Beisch، کانشا را کامل می کند، حجمی پیشگام که مطمئناً همانطور که دستور می دهد الهام بخش خواهد بود.


The celebration of Japan’s vegan and vegetarian traditions begins with kansha—appreciation—an expression of gratitude for nature’s gifts and the efforts and ingenuity of those who transform nature’s bounty into marvelous food. The spirit of kansha, deeply rooted in Buddhist philosophy and practice, encourages all cooks to prepare nutritionally sound and aesthetically satisfying meals that avoid waste, conserve energy, and preserve our natural resources. In these pages, with kansha as credo, Japan culinary authority Elizabeth Andoh offers more than 100 carefully crafted vegan recipes. She has culled classics from shōjin ryōri, or Buddhist temple cuisine (Creamy Sesame Pudding, Glazed Eel Look-Alike); gathered essentials of macrobiotic cooking (Toasted Hand-Pressed Brown Rice with Hijiki, Robust Miso); selected dishes rooted in history (Skillet-Scrambled Tofu with Leafy Greens, Pungent Pickles); and included inventive modern fare (Eggplant Sushi, Tōfu-Tōfu Burgers).  Andoh invites you to practice kansha in your own cooking, and she delights in demonstrating how “nothing goes to waste in the kansha kitchen.” In one especially satisfying example, she transforms each part of a single daikon—from the tapered tip to the tuft of greens, including the peels that most cooks would simply compost—into an array of wholesome, flavorful dishes. Decades of living immersed in Japanese culture and years of culinary training have given Andoh a unique platform from which to teach. She shares her deep knowledge of the cuisine in the two-part A Guide to the Kansha Kitchen. In the first section, she explains basic cutting techniques, cooking methods, and equipment that will help you enhance flavor, eliminate waste, and speed meal preparation. In the second, Andoh demystifies ingredients that are staples in Japanese pantries, but may be new to you; they will boost your kitchen repertoire—vegan or omnivore—to new heights.  Stunning images by award-winning photographer Leigh Beisch complete Kansha, a pioneering volume sure to inspire as it instructs.

دانلود کتاب «کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید