دانلود کتاب Kansha: Celebrating Japan’s vegan and vegetarian traditions (به فارسی: کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن) نوشته شده توسط «Elizabeth Andoh»
اطلاعات کتاب کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ten Speed Press
نویسنده: Elizabeth Andoh
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 304
حجم فایل: 9.84 مگابایت
کد کتاب: 1607743965 , 9781607743965
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن
جشن سنتهای گیاهخواری و گیاهخواری ژاپن با قدردانی از کانشا آغاز میشود که بیانگر قدردانی از هدایای طبیعت و تلاش و نبوغ کسانی است که نعمتهای طبیعت را به غذای شگفتانگیز تبدیل میکنند. روح کانشا، که عمیقاً در فلسفه و عمل بودایی ریشه دارد، همه آشپزها را تشویق می کند که از نظر تغذیه ای سالم و از نظر زیبایی شناختی غذاهای رضایت بخش تهیه کنند که از هدر رفتن، صرفه جویی در انرژی و حفظ منابع طبیعی ما جلوگیری کند. در این صفحات، با کانشا به عنوان باور، الیزابت آندو، مقام آشپزی ژاپن، بیش از 100 دستور غذای گیاهی را ارائه می دهد. او آثار کلاسیک را از شوجین ریوری، یا غذاهای معبد بودایی (پودینگ کنجدی خامهای، شبیه به مارماهی لعاب دار) جمع آوری کرده است. ملزومات پخت و پز ماکروبیوتیک را جمع آوری کرد (برنج قهوه ای برشته شده با دست فشرده با هیجیکی، میسو قوی). غذاهای منتخب که ریشه در تاریخ دارند (توفو در ماهیتابه با سبزیجات برگدار، ترشی تند). و شامل غذاهای مدرن مبتکرانه (سوشی بادمجان، توفو-توفو برگر) بود. آندو شما را به تمرین کانشا در آشپزی خود دعوت می کند و از نشان دادن اینکه چگونه “هیچ چیز در آشپزخانه کانشا هدر نمی رود” لذت می برد. در یک مثال رضایتبخش، او هر قسمت از یک دایکون را تبدیل میکند – از نوک مخروطی تا دستهای از سبزیجات، از جمله پوستهایی که بیشتر آشپزها به سادگی کمپوست میکنند – به مجموعهای از غذاهای سالم و خوش طعم. دههها زندگی غوطهور در فرهنگ ژاپنی و سالها آموزش آشپزی به آندو بستری منحصربهفرد برای آموزش داده است. او دانش عمیق خود را در مورد آشپزی در دو قسمت راهنمای آشپزخانه کانشا به اشتراک می گذارد. در بخش اول، او تکنیک های اولیه برش، روش های پخت و پز و تجهیزاتی را توضیح می دهد که به شما در افزایش طعم، حذف ضایعات و سرعت آماده سازی غذا کمک می کند. در مورد دوم، Andoh موادی را که در انبارهای ژاپنی اصلی هستند، اما ممکن است برای شما جدید باشند، ابهام زدایی می کند. آنها کارنامه آشپزخانه شما – وگان یا همه چیزخوار – را به ارتفاعات جدیدی ارتقا می دهند. تصاویر خیره کننده توسط عکاس برنده جایزه Leigh Beisch، کانشا را کامل می کند، حجمی پیشگام که مطمئناً همانطور که دستور می دهد الهام بخش خواهد بود.
دانلود کتاب «کانشا: جشن گرفتن سنت های گیاهی و گیاهخواری ژاپن»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)