دانلود کتاب Joy of Cooking: All About Grilling (به فارسی: لذت آشپزی: همه چیز درباره کباب کردن) نوشته شده توسط «Irma S. Rombauer – Marion Rombauer Becker – Ethan Becker»
اطلاعات کتاب لذت آشپزی: همه چیز درباره کباب کردن
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Scribner
نویسنده: Irma S. Rombauer – Marion Rombauer Becker – Ethan Becker
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 130
حجم فایل: 54.09 مگابایت
کد کتاب: 0743206436 , 9780743206433
توضیحات کتاب لذت آشپزی: همه چیز درباره کباب کردن
کتابی که به آمریکا یاد داد چگونه آشپزی کند، اکنون با عکاسی رنگی باشکوه نشان داده شده است همه چیز درباره کباب کردن روشی تازه و بدیع برای عملی کردن توصیه های کلاسیک Joy of Cooking — که در یک کتاب جدید زیبا و با کاربرد آسان طراحی شده است. . بیش از 90 دستور غذای Joy، از جمله اره ماهی کبابی با طعم گوجه فرنگی-زیتون، جوجه جامائیکا دودی گریل، گوشت گاو ساتی با سس بادام زمینی، و ذرت کبابی ده ها دستور برای ماریناد، مالش خشک، سس، و طعم دهنده های دیگر. تکنیک ها و نکات ارزشمند برای تخمگذار، راه اندازی و مدیریت آتش پخت و پز
دانلود کتاب «لذت آشپزی: همه چیز درباره کباب کردن»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.