آشپزی

شیرینی ژاپنی: کاوش در ترکیب زیبا و خوشمزه شرق با غرب

Japanese Patisserie: Exploring the beautiful and delicious fusion of East meets West

دانلود کتاب Japanese Patisserie: Exploring the beautiful and delicious fusion of East meets West (به فارسی: شیرینی ژاپنی: کاوش در ترکیب زیبا و خوشمزه شرق با غرب) نوشته شده توسط «James Campbell»


اطلاعات کتاب شیرینی ژاپنی: کاوش در ترکیب زیبا و خوشمزه شرق با غرب

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ryland Peters & Small

نویسنده: James Campbell

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 176

حجم فایل: 35.96 مگابایت

کد کتاب: 1849758107 , 9781849758109

توضیحات کتاب شیرینی ژاپنی: کاوش در ترکیب زیبا و خوشمزه شرق با غرب

دستورالعمل های خیره کننده شیرینی پزی، دسرها و غذاهای خوش طعم با پیچ و تاب ژاپنی معاصر. هدف این مجموعه زیبا، آشپز خانه مطمئنی است که علاقه مند به استفاده از موادی مانند یوزو، کنجد، میسو و ماچا است.

مفهوم همجوشی در غذا می تواند جادویی باشد – زمانی که غذاها و فرهنگ‌ها با هم برخورد می‌کنند، ترکیب طعم‌ها، مواد اولیه و روش‌های مختلف از سراسر جهان، کلاسیک‌های جدیدی را خلق می‌کند که بهترین آن‌ها جزء اصلی زندگی روزمره ما هستند. گرایش هایی مانند ماچای ژاپنی در لاته ما، کیمچی کره ای در همبرگرهای ما و سس تند تایلندی سریراچا – خوب همه چیز – ثابت می کند که علاقه ما به غذاهای آسیایی در حال رونق است. توکیو در حال حاضر به عنوان یک شهر پیشرو برای غذا در نظر گرفته می شود و در حال حاضر دارای 15 رستوران ستاره دار میشلین (در مقایسه با 10 رستوران فرانسوی) است. در طول 20 سال گذشته، سرآشپزهای مشهور شیرینی‌پزی فرانسوی که برای افتتاح شیرینی‌پزی‌های خوب به ژاپن رفته‌اند، افزایش یافته است. هنر شیرینی پزی فرانسوی بسیار به فرهنگ ژاپنی جذابیت دارد – هر دو ارزش های زیبایی، دقت و مراقبت در آشپزی را به اشتراک می گذارند. این کتاب دارای 60 دستور غذا است، از کلاسیک های اختراع شده تا خلاقیت های خیره کننده شیرینی پزی که برای آشپزهای خانگی قابل دستیابی است. فصل ها به کیک های کوچک تقسیم می شوند. شیرینی فروشی انفرادی که شامل لیمو و amp; یوزو اکلر. شیرینی تارت ها لذت هایی مانند تارت میسو باترسکوچ و کیک های بزرگ را ارائه می دهند. بخش Gateaux کیک های جشن مانند ماچا و amp; اپرا پسته. در بخش دسرها، میهمانی های شام کلاسیک با پیچ و تاب های ژاپنی مانند کنجد سفید و amp. کیک پنیر آزوکی. کوکی ها & فصل شیرینی پزی پر از خوراکی های سرگرم کننده مانند کوکی های کره بادام زمینی کنجدی و شکلات چای سبز است. برای پایان، برخی از دستور العمل های خوشمزه مانند دونات پانکو پر شده با کاتسو خوک. یک ماتریس طعم به کمک ویژگی های کلیدی مواد ژاپنی را ترسیم می کند.


Stunning recipes for patisserie, desserts and savories with a contemporary Japanese twist. This elegant collection is aimed at the confident home-cook who has an interest in using ingredients such as yuzu, sesame, miso, and matcha.

The concept of fusion in food can be magical—when cuisines and cultures collide, combining flavors, ingredients, and methods from around the world creates new classics, the best of which become staples in our everyday lives. Trends like Japanese Matcha in our lattes, Korean kimchi in our burgers and Thai Sriracha hot sauce on—well everything—prove that our love-in with Asian cuisine is thriving. Tokyo is now considered a food-forward city, currently boasting 15 three Michelin-starred restaurants (compared to France’s 10). Over the past 20 years there has been a surge in celebrated French patisserie chefs moving to Japan to open fine patisseries. The art of French patisserie appeals very much to the Japanese culture—both share values of beauty, precision, and care within cooking. This book features 60 recipes, from reinvented classics to stunning Patisserie creations made achievable to the home-cook. The chapters will be broken into Small Cakes & Individual Patisserie, which will include Lemon & Yuzu Éclairs. Sweet Tarts will offer delights such as Miso Butterscotch Tarts and the Large Cakes & Gateaux section offers celebration cakes like a Matcha & Pistachio Opera. In the Desserts section find dinner party classics with Japanese twists such as White Sesame & Adzuki Cheesecake. The Cookies & Confectionery chapter is full of fun treats like Sesame Peanut Butter Cookies and a Green Tea chocolate candy bar. To finish, some mouth-watering savory recipes such as Panko Donuts stuffed with Pork Katsu. A flavor matrix will helpfully map key characteristics of Japanese ingredients.

دانلود کتاب «شیرینی ژاپنی: کاوش در ترکیب زیبا و خوشمزه شرق با غرب»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید