دانلود کتاب Japanese Cooking: Contemporary & Traditional [Simple, Delicious, and Vegan] (به فارسی: آشپزی ژاپنی: معاصر و سنتی [ساده، خوشمزه و وگان]) نوشته شده توسط «Miyoko Nishimoto Schinner»
اطلاعات کتاب آشپزی ژاپنی: معاصر و سنتی [ساده، خوشمزه و وگان]
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Book Publishing Company (TN)
نویسنده: Miyoko Nishimoto Schinner
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1999
تعداد صفحه: 174
حجم فایل: 1.90 مگابایت
کد کتاب: 1570670722 , 9781570670725
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب آشپزی ژاپنی: معاصر و سنتی [ساده، خوشمزه و وگان]
میوکو نیشیموتو شینر، متخصص غذای گیاهی و ژاپنی، غذاهای سنتی ژاپنی و غذاهای منطقه ای را از کیوسجو در جنوب تا هوکایدو در شمال ارائه می دهد. او از سنت طولانی پخت و پز گیاهخواری در معابد بودایی و همچنین غذاهای سرشار از سبزیجات و حبوبات که در غذاهای سنتی ژاپنی یافت می شود، استفاده می کند. برای غذاهایی که معمولاً با گوشت، ماهی یا مرغ تهیه میشوند، Miyoko جایگزینهای خلاقانهای با استفاده از توفو، سیتان و سایر غذاهای گیاهی برای ایجاد یک کتاب آشپزی منحصر به فرد وگان ساخته است.
دانلود کتاب «آشپزی ژاپنی: معاصر و سنتی [ساده، خوشمزه و وگان]»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.