آشپزی

ژاک پپین تکنیک های جدید کامل

Jacques Pépin New Complete Techniques

دانلود کتاب Jacques Pépin New Complete Techniques (به فارسی: ژاک پپین تکنیک های جدید کامل) نوشته شده توسط «Jacques Pepin»


اطلاعات کتاب ژاک پپین تکنیک های جدید کامل

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Black Dog & Leventhal Publishers

نویسنده: Jacques Pepin

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 728

حجم فایل: 187.32 مگابایت

کد کتاب: 1579129110 , 9781579129118

نوبت چاپ: Reprint

توضیحات کتاب ژاک پپین تکنیک های جدید کامل

ژاک پپن توسط سرآشپزهای حرفه ای و آشپزهای خانگی به عنوان استاد بزرگ مهارت ها و روش های آشپزی مورد استقبال قرار می گیرد. اکنون، کار مهم کلاسیک او، تکنیک های کامل ژاک پپن، با بیش از 1000 عکس رنگی و 30 درصد تکنیک های جدید، به طور کامل بازبینی و به روز شده است.

بر اساس آثار کهن الگوی پپن در سال‌های 1978 و 1979 La Méthodeو La Technique، Jacques Pépin تکنیک‌های کامل با فروش بیش از 140000 نسخه به یک کتاب آشپزی کلاسیک در نوع خود تبدیل شده است. جامع و معتبر، تکنیک های کامل جدید شامل بیش از 600 تکنیک و روش و 160 دستور غذا است که توسط پپین در هزاران عکس گام به گام نشان داده شده است. این یک دوره آشپزی در مورد هر جنبه ای از آشپزی کلاسیک است، از اصول اولیه (نحوه تیز کردن بافتنی یا پوست کندن پیاز) و عملی (نحوه درست کردن استخوان مرغ (تا عجیب و غریب (نحوه ساختن قوها و گل های تزئینی از آن میوه ها و سبزیجات) و مجموعه (نحوه استفاده از یخچال قدیمی به عنوان سیگاری برای ماهی قزل آلا).

دستورالعمل های آزمایش شده زمان به همه نشان می دهد، از سبزترین آشپز خانه گرفته تا حرفه ای باتجربه، چگونه تکنیک ها را به کار ببرند. این نسخه کاملاً اصلاح شده شامل هزاران عکس رنگی و سیاه و سفید در سراسر آن است و به گونه‌ای طراحی شده است که پیروی از تکنیک‌های گام به گام را آسان‌تر کند.


Jacques Pépin is universally hailed by professional chefs and home cooks as the grand master of cooking skills and methods. Now, his classic seminal work, Jacques Pépin’s Complete Techniques, is completely revised and updated with more than 1,000 color photographs and 30% new techniques.

Based on Pépin’s 1978 and 1979 archetypal works La Méthode and La Technique, Jacques Pépin’s Complete Techniques has become a cookbook classic in its own right, selling more than 140,000 copies. Comprehensive and authoritative, New Complete Techniques includes more than 600 techniques and methods and 160 recipes that are demonstrated by Pépin in thousand of step-by-step photographs. It is a culinary course on every aspect of classic cooking, from the basics (how to sharpen a knit or peel an onion) and the practical (how to properly bone a chicken (to the whimsical (how to make decorative swans and flowers out of fruits and vegetables) and the complex (how to use an old refrigerator as a smoker for trout).

The time-tested recipes show everyone, from the greenest home cook to the seasoned professional, how to put techniques into practice. This completely revised edition includes thousands of color and black-and-white photographs throughout and is redesigned to make it even easier to follow the step-by-step techniques.

دانلود کتاب «ژاک پپین تکنیک های جدید کامل»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید