گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

مقدمه ای بر مهندسی مواد غذایی، ویرایش چهارم (علوم و صنایع غذایی)

Introduction to Food Engineering, Fourth Edition (Food Science and Technology)

دانلود کتاب Introduction to Food Engineering, Fourth Edition (Food Science and Technology) (به فارسی: مقدمه ای بر مهندسی مواد غذایی، ویرایش چهارم (علوم و صنایع غذایی)) نوشته شده توسط «R. Paul Singh – Dennis R. Heldman»


اطلاعات کتاب مقدمه ای بر مهندسی مواد غذایی، ویرایش چهارم (علوم و صنایع غذایی)

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: R. Paul Singh – Dennis R. Heldman

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 864

حجم فایل: 7.17 مگابایت

کد کتاب: 0123709008 , 9780123709004

نوبت چاپ: 4

دانلود کتاب «مقدمه ای بر مهندسی مواد غذایی، ویرایش چهارم (علوم و صنایع غذایی)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید