دانلود کتاب Introduction to Food Engineering, Fourth Edition (Food Science and Technology) (به فارسی: مقدمه ای بر مهندسی مواد غذایی، ویرایش چهارم (علوم و صنایع غذایی)) نوشته شده توسط «R. Paul Singh – Dennis R. Heldman»
اطلاعات کتاب مقدمه ای بر مهندسی مواد غذایی، ویرایش چهارم (علوم و صنایع غذایی)
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: R. Paul Singh – Dennis R. Heldman
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 864
حجم فایل: 7.17 مگابایت
کد کتاب: 0123709008 , 9780123709004
نوبت چاپ: 4
دانلود کتاب «مقدمه ای بر مهندسی مواد غذایی، ویرایش چهارم (علوم و صنایع غذایی)»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.