آشپزی

در The Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to make سوسیس، سالومی، خمیر، کباب، کنفیت و سایر محصولات گوشتی

In The Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to Making Sausage, Salumi, Pates, Roasts, Confits, and Other Meaty Goods

دانلود کتاب In The Charcuterie: The Fatted Calf’s Guide to Making Sausage, Salumi, Pates, Roasts, Confits, and Other Meaty Goods (به فارسی: در The Charcuterie: The Fatted Calf’s Guide to make سوسیس، سالومی، خمیر، کباب، کنفیت و سایر محصولات گوشتی) نوشته شده توسط «Taylor Boetticher – Toponia Miller»


اطلاعات کتاب در The Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to make سوسیس، سالومی، خمیر، کباب، کنفیت و سایر محصولات گوشتی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Taylor Boetticher – Toponia Miller

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 352

حجم فایل: 46.55 مگابایت

کد کتاب: 1607743434 , 9781607743439

توضیحات کتاب در The Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to make سوسیس، سالومی، خمیر، کباب، کنفیت و سایر محصولات گوشتی

منبعی قطعی برای دوستداران گوشت مدرن، با 125 دستور غذا و دستورالعمل های گام به گام کاملاً مصور برای تهیه گوشت های آب نمک، دودی، پخته شده، سیخ شده، آب پز، رول شده، گره خورده و پر شده در خانه. به علاوه راهنمای تهیه، قصابی، و پخت و پز با بهترین برش ها.

سنت نگهداری از گوشت یکی از قدیمی ترین هنرهای غذایی است. با این وجود، نهضت صنایع دستی صنفی تخیل مدرن را تسخیر کرده است، به طوری که در سال‌های اخیر تعداد زیادی غذاخوری در سراسر کشور افتتاح شده است، و هیچ کدام به اندازه گوساله چاق شده منطقه خلیج سانفرانسیسکو محبوب و مورد توجه قرار نگرفته است.

در این اولین کتاب آشپزی مورد انتظار، صاحبان و بنیانگذاران Fatted Calf، Taylor Boetticher و Toponia Miller مجموعه بی سابقه ای از محصولات گوشتی را با دستور العمل هایی برای سالومی، پاته، کباب، سوسیس، ادویه و هر چیز دیگری ارائه می دهند. یک غذای ضروری برای آشپزهای خانگی دوستدار گوشت، انواع DIY در جستجوی یک پروژه انبارداری جدید، و حرفه ای هایی که به دنبال گسترش کارنامه خود هستند، In the Charcuterie بیش از 125 دستور غذا و کاملاً مصور دارد. دستورالعمل هایی برای تهیه گوشت های آب نمک، دودی، پخته شده، سیخ شده، آب پز، رول، گره خورده، و گوشت های شکم پر در خانه، به علاوه یک پرایمر در قصابی کامل حیوانات.

پخت گوشت خود را به مرحله بعدی ببرید: با یک غذای کامل شروع کنید. وسط گراز، آن را با مجموعه‌ای تند از گیاهان و ادویه‌ها پر کنید، سپس آن را بغلطانید، گره بزنید و آن را برشته کنید تا به طرز مسخره‌ای شاداب و با شکوه در ایوانی به نام The Cuban ظاهر شود. یا، آلوی خود را در خانه براندی کنید تا یک اردک ترین منحط و با آستر چربی پر کنید. اگر سوسیس هوس دارید، دستورالعمل‌های گام به گام Boetticher و Miller را برای آسیاب کردن، پوشش دادن، پیوند دادن، حلقه کردن، و دود کردن Hot Links یا Kolbász خانگی خود دنبال کنید.

با دستور العمل‌های آزمایش شده و سرسبز و کامل. عکاسی رنگی، این قطعه آموزنده و الهام‌بخش قرار است به مرجعی در مورد غذای خامه‌ای تبدیل شود – و گنجی برای هر کسی که شیفته هنر پخت و پز و نگهداری از گوشت است.


A definitive resource for the modern meat lover, with 125 recipes and fully-illustrated step-by-step instructions for making brined, smoked, cured, skewered, braised, rolled, tied, and stuffed meats at home; plus a guide to sourcing, butchering, and cooking with the finest cuts.

The tradition of preserving meats is one of the oldest of all the food arts. Nevertheless, the craft charcuterie movement has captured the modern imagination, with scores of charcuteries opening across the country in recent years, and none is so well-loved and highly regarded as the San Francisco Bay Area’s Fatted Calf.

In this much-anticipated debut cookbook, Fatted Calf co-owners and founders Taylor Boetticher and Toponia Miller present an unprecedented array of meaty goods, with recipes for salumi, pâtés, roasts, sausages, confits, and everything in between. A must-have for the meat-loving home cook, DIY-types in search of a new pantry project, and professionals looking to broaden their repertoire, In the Charcuterie boasts more than 125 recipes and fully-illustrated instructions for making brined, smoked, cured, skewered, braised, rolled, tied, and stuffed meats at home, plus a primer on whole animal butchery.

Take your meat cooking to the next level: Start with a whole hog middle, stuff it with a piquant array of herbs and spices, then roll it, tie it, and roast it for a ridiculously succulent, gloriously porky take on porchetta called The Cuban. Or, brandy your own prunes at home to stuff a decadent, caul fat–lined Duck Terrine. If it’s sausage you crave, follow Boetticher and Miller’s step-by-step instructions for grinding, casing, linking, looping, and smoking your own homemade Hot Links or Kolbász.

With its impeccably tested recipes and lush, full-color photography, this instructive and inspiring tome is destined to become the go-to reference on charcuterie—and a treasure for anyone fascinated by the art of cooking with and preserving meat.

دانلود کتاب «در The Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to make سوسیس، سالومی، خمیر، کباب، کنفیت و سایر محصولات گوشتی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید