دانلود کتاب IFIS Dictionary of Food Science and Technology (به فارسی: فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS) نوشته شده توسط «International Food Information Service»
اطلاعات کتاب فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: International Food Information Service
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 477
حجم فایل: 4.32 مگابایت
کد کتاب: 1405187409 , 9781405187404
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS
“هنگام مقایسه این فرهنگ لغت، رقابت بسیار کمی وجود دارد … منبع بسیار مفیدی در زمینه های تحقیقاتی صنعتی، حرفه ای و پشتیبانی، و همچنین برای دانشمندان غیر غذایی که مسئولیت نظارت و مدیریت در یک حوزه غذایی دارند.” -غذا & گزارشگر نوشیدنی، نوامبر/دسامبر 2009 «من این کتاب را به طور کامل به دانشمندان و فنآوران مواد غذایی در سراسر دانشگاهها، مؤسسات تحقیقاتی و شرکتهای غذایی و دارویی توصیه میکنم. کتابداران در همه این موسسات باید اطمینان حاصل کنند که نسخه هایی در قفسه های خود دارند. -مجله بین المللی فناوری لبنیات، نوامبر 2009، “یکی از موارد ضروری”. – اخبار صنایع غذایی، آگوست 2009 IFIS از زمان تأسیس خود در سال 1968 اطلاعات جامع و با کیفیتی را برای جامعه علوم غذایی، فناوری غذایی و تغذیه جهان تولید می کند و از طریق تولید FSTA – چکیده علوم و فناوری مواد غذایی، شهرت جهانی را برای برتری به دست آورده است. استفاده از فرهنگ لغت که از داده های گسترده ای که توسط IFIS نگهداری و نگهداری می شود، استخراج شده است و به شدت ویرایش و ارجاع داده شده است. اکنون در نسخه دوم بهطور گسترده اصلاحشده و بهروزرسانی شده، این نشریه برجسته دارای ویژگیهای: 8612 مدخل شامل 763 ورودی جدید و بیش از 1500 مدخل تجدیدنظر شده است. IFIS
دانلود کتاب «فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.