مهندسی

فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS

IFIS Dictionary of Food Science and Technology

دانلود کتاب IFIS Dictionary of Food Science and Technology (به فارسی: فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS) نوشته شده توسط «International Food Information Service»


اطلاعات کتاب فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: International Food Information Service

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 477

حجم فایل: 4.32 مگابایت

کد کتاب: 1405187409 , 9781405187404

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS

“هنگام مقایسه این فرهنگ لغت، رقابت بسیار کمی وجود دارد … منبع بسیار مفیدی در زمینه های تحقیقاتی صنعتی، حرفه ای و پشتیبانی، و همچنین برای دانشمندان غیر غذایی که مسئولیت نظارت و مدیریت در یک حوزه غذایی دارند.” -غذا & گزارشگر نوشیدنی، نوامبر/دسامبر 2009 «من این کتاب را به طور کامل به دانشمندان و فن‌آوران مواد غذایی در سراسر دانشگاه‌ها، مؤسسات تحقیقاتی و شرکت‌های غذایی و دارویی توصیه می‌کنم. کتابداران در همه این موسسات باید اطمینان حاصل کنند که نسخه هایی در قفسه های خود دارند. -مجله بین المللی فناوری لبنیات، نوامبر 2009، “یکی از موارد ضروری”. – اخبار صنایع غذایی، آگوست 2009 IFIS از زمان تأسیس خود در سال 1968 اطلاعات جامع و با کیفیتی را برای جامعه علوم غذایی، فناوری غذایی و تغذیه جهان تولید می کند و از طریق تولید FSTA – چکیده علوم و فناوری مواد غذایی، شهرت جهانی را برای برتری به دست آورده است. استفاده از فرهنگ لغت که از داده های گسترده ای که توسط IFIS نگهداری و نگهداری می شود، استخراج شده است و به شدت ویرایش و ارجاع داده شده است. اکنون در نسخه دوم به‌طور گسترده اصلاح‌شده و به‌روزرسانی شده، این نشریه برجسته دارای ویژگی‌های: 8612 مدخل شامل 763 ورودی جدید و بیش از 1500 مدخل تجدیدنظر شده است. IFIS


“When comparing this dictionary, there is very little competition at all… a very useful resource in the industrial, profession-al and supporting research areas, as well as for non-food scientists who have supervisory and management responsibility in a food area.” –Food & Beverage Reporter, Nov/Dec 2009“I would thoroughly recommend this book to food scientists and technologists throughout the universities, research establishments and food and pharmaceutical companies. Librarians in all such establishments should ensure that they have copies on their shelves.” –International Journal of Dairy Technology, November 2009“A must-own.” –Food Industry News, August 2009IFIS has been producing quality comprehensive information for the world’s food science, food technology and nutrition community since its foundation in 1968 and, through its production of FSTA – Food Science and Technology Abstracts, has earned a worldwide reputation for excellence.Distilled from the extensive data held and maintained by IFIS, the dictionary is easy to use and has been rigorously edited and cross-referenced. Now in an extensively revised and updated second edition, this landmark publication features:8,612 entries including 763 new entries and over 1,500 revised entriesReflects current usage in the scientific literatureIncludes local names, synonyms and Latin names, as appropriateExtensive cross-referencingScientific editing from the team at IFIS

دانلود کتاب «فرهنگ لغت علوم و فناوری غذایی IFIS»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید