دانلود کتاب How We Know What Isn’t So: The Fallibility of Human Reason in Everyday Life (به فارسی: چگونه میدانیم چه چیزی اینطور نیست: خطاپذیری عقل انسانی در زندگی روزمره) نوشته شده توسط «Thomas Gilovich»
اطلاعات کتاب چگونه میدانیم چه چیزی اینطور نیست: خطاپذیری عقل انسانی در زندگی روزمره
موضوع اصلی: خودیاری، روابط و سبک زندگی – خودیاری روانی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Free Press
نویسنده: Thomas Gilovich
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1991
حجم فایل: 251 کیلوبایت
کد کتاب: 0029117062 , 9780029117064
توضیحات کتاب چگونه میدانیم چه چیزی اینطور نیست: خطاپذیری عقل انسانی در زندگی روزمره
به گفته گیلوویچ، دانشیار روانشناسی در کورنل، از طرفداران Publishers Weekly Sports که فکر میکنند بازیکنان بسکتبال در «نوارهای داغ» تیراندازی میکنند، و پرستاران زایمان که معتقدند وقتی ماه کامل است، نوزادان بیشتری متولد میشوند. او با مثال هایی از شیوع ایدز گرفته تا وزن نمرات آزمون استعداد تحصیلی، فرضیات رایج اما اشتباه را به سیخ می کشد. استدلال نادرست از دادههای ناقص یا مبهم، تمایل به جستجوی «شواهد تأییدکننده فرضیهها» و عادت به خودباوری از جمله عواملی هستند که گیلوویچ در تحلیل پیچیدهاش به آن اشاره میکند. با این حال، در نیمه دوم کتاب، افشاگری او از طب کل نگر، ESP و پدیده های ماوراء الطبیعه سطحی و یک طرفه است، که توسط برخی از گرایش هایی که او به طور موثر در «معتقدان واقعی» آشکار می کند، خدشه دار شده است. حق چاپ 1991 Reed Business Information, Inc. From Kirkus Reviews زیرمتن این نقد درجه یک از عقل (غیر) انسانی این است که همه ما به خودمان دروغ می گوییم (حداقل بعضی اوقات) … که اگر می خواهید باور کنید درست است، (درمان ایمان، ESP)… که انسان ها نمی توانند الگوهایی را در جایی که وجود ندارند (در ابرها، در حوادث فاجعه بار، در رگه های قمارباز) نبینند. علاوه بر این، اگر مایلید در مورد چگونگی فریب ندادن خود اطلاعات بیشتری کسب کنید، ممکن است یک دوره آموزشی در یکی از علوم احتمالی نرم مانند روانشناسی بگذرانید. از آنجایی که گیلوویچ اتفاقاً روانشناسی را در کرنل تدریس می کند، این ممکن است به عنوان خود خدمتی تعبیر شود. با این حال، این نکته به خوبی در نظر گرفته شده است، زیرا چنین دورههایی باید دانشآموزان را در معرض حداقل آمار قرار دهند – مانند قانون رگرسیون، که میگوید وقتی دو متغیر تا حدی به هم مرتبط هستند، افراط در یک متغیر به طور متوسط با افراط کمتری مطابقت دارند. متغیرها در دیگری (فرزندان والدین قدبلند قد بلندی دارند، اما نه به قد والدینشان.) گیلوویچ عدم درک عمومی قانون را به «ماهیت قانع کننده قضاوت از طریق نمایندگی» نسبت می دهد – که به موجب آن نتیجه پیش بینی شده باید به همان اندازه نزدیک باشد. داده ها تا حد امکان: پسر پدر 6’5 باید نزدیک به 6’5 اینچ باشد. گیلوویچ همچنین به مشکلات دیگری در استدلال اشاره می کند، مانند عدم ثبت نتایج منفی (چند بار یک دوست قدیمی را در خواب می بینید و روز بعد با او برخورد نمی کنید؟). و او انگیزههای عمیقتری را مورد بحث قرار میدهد – به عنوان مثال، ترس از مردن، چشمانداز قدرت یا جاودانگی، و ویژگیهای مشابه خودستایی که خرافات و میل به باور را تقویت میکند. درمجموع، در دنیایی که پدیده دریاچه ووبگون -“زنان قوی هستند، مردان خوش قیافه و همه بچه ها بالاتر از حد متوسط” هستند، موجی رضایت بخش از شک و تردید وجود دارد. — *کپی رایت ©1991, Kirkus Associates, LP. تمامی حقوق محفوظ است.*
دانلود کتاب «چگونه میدانیم چه چیزی اینطور نیست: خطاپذیری عقل انسانی در زندگی روزمره»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.