دانلود کتاب How to Cook Everything: Simple Recipes for Great Food (Completely Revised 20th Anniversary Edition) (به فارسی: چگونه همه چیز را بپزیم: دستور العمل های ساده برای غذای عالی (ویرایش 20 ساله کاملاً اصلاح شده)) نوشته شده توسط «Mark Bittman»
اطلاعات کتاب چگونه همه چیز را بپزیم: دستور العمل های ساده برای غذای عالی (ویرایش 20 ساله کاملاً اصلاح شده)
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
نویسنده: Mark Bittman
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2019
تعداد صفحه: 960
حجم فایل: 129.33 مگابایت
کد کتاب: 1593274076 , 9781593274078
نوبت چاپ: 20th Anniversary
توضیحات کتاب چگونه همه چیز را بپزیم: دستور العمل های ساده برای غذای عالی (ویرایش 20 ساله کاملاً اصلاح شده)
همدم نهایی آشپزخانه، کاملا به روز و بهتر از همیشه، اکنون برای اولین بار با عکس های رنگی
برای بیست سال، کتاب «چگونه همه چیز را بپزیم» نوشته مارک بیتمن، راهنمای قطعی آشپزی ساده در خانه بوده است. این نسخه جدید به طور کامل برای آشپزهای امروزی بازنگری شده است و در عین حال سبک مینیمالیستی علامت تجاری بیتمن را حفظ کرده است – دستور العمل ها و تغییرات آسان برای دنبال کردن، و هزاران ایده و الهام.
در داخل، صدها ویژگی، دستور العمل و تنوع با نام تجاری جدید، مانند فلفل دلمه ای آهسته گاو، مرغ سرخ شده مورد علاقه جدید من، و تخم مرغ پخته شده در سس گوجه فرنگی را خواهید یافت. به علاوه موارد دلخواه قدیمی از نسخه های قبلی، که در بسیاری از موارد با روش ها یا طعم های جدید دوباره تجسم شده اند. دستور العمل ها و ویژگی ها به گونه ای طراحی شده اند که به شما آزادی و انعطاف بی نظیری می دهند: به عنوان مثال، تکنیک های پایه بی نهایت متغیر (سبزیجات کبابی، برشته کردن غذاهای دریایی). استفاده های نوآورانه برای چاشنی های خانگی؛ پاستاهای تک قابلمه ای که به راحتی تهیه می شوند؛ و راهنمای تصویری برای بداههسازی سوپها، سرخکردهها و موارد دیگر. بیتمن همچنین تمام اطلاعات مربوط به مواد تشکیل دهنده، از جمله غلات کامل و محصولات، مواد اصلی پخت جایگزین و غذاهای دریایی پایدار را به روز کرده است. و، جدید برای این نسخه، دستور العمل ها در سراسر با عکس های رنگی به نمایش گذاشته شده است.
مارک بیتمن با افزایش تمرکز بر قابلیت استفاده، مدرن کردن دستور العمل ها برای تبدیل شدن به موارد دلخواه جدید و افزودن عکاسی زیبا، این کتاب آشپزی کلاسیک را به روز کرده است تا ضروری تر از همیشه باشد.
For twenty years, Mark Bittman’s How to Cook Everything has been the definitive guide to simple home cooking. This new edition has been completely revised for today’s cooks while retaining Bittman’s trademark minimalist style—easy-to-follow recipes and variations, and tons of ideas and inspiration.
Inside, you’ll find hundreds of brand new features, recipes, and variations, like Slow-Simmered Beef Chili, My New Favorite Fried Chicken, and Eggs Poached in Tomato Sauce; plus old favorites from the previous editions, in many cases reimagined with new methods or flavors. Recipes and features are designed to give you unparalleled freedom and flexibility: for example, infinitely variable basic techniques (Grilling Vegetables, Roasting Seafood); innovative uses for homemade condiments; easy-to-make one-pot pastas; and visual guides to improvising soups, stir-fries, and more. Bittman has also updated all the information on ingredients, including whole grains and produce, alternative baking staples, and sustainable seafood. And, new for this edition, recipes are showcased throughout with color photos.
By increasing the focus on usability, modernizing the recipes to become new favorites, and adding gorgeous photography, Mark Bittman has updated this classic cookbook to be more indispensable than ever.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.