آشپزی

تهیه سوسیس خانگی: تکنیک هایی برای درست کردن و لذت بردن از 100 سوسیس در خانه

Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home

دانلود کتاب Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home (به فارسی: تهیه سوسیس خانگی: تکنیک هایی برای درست کردن و لذت بردن از 100 سوسیس در خانه) نوشته شده توسط «Charles G. Reavis – Susan Mahnke Peery»


اطلاعات کتاب تهیه سوسیس خانگی: تکنیک هایی برای درست کردن و لذت بردن از 100 سوسیس در خانه

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Storey Publishing LLC

نویسنده: Charles G. Reavis – Susan Mahnke Peery

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 283

حجم فایل: 3.92 مگابایت

کد کتاب: 158017471X , 9781580174718

نوبت چاپ: 3

توضیحات کتاب تهیه سوسیس خانگی: تکنیک هایی برای درست کردن و لذت بردن از 100 سوسیس در خانه

سوسیس به عنوان ماده سال در سال 2000! چه کسی فکر می کرد که Bon Appetit چنین انتخابی را انجام دهد؟ اما سوسیس بود. شاید این افزایش علاقه به آشپزی خانگی مکزیکی و قومی دیگر بود. یا افزودن طعم های جدید مانند سیب، پستو، گوجه فرنگی خشک شده و فلفل هالاپینو. یا توسعه نسخه‌های لاغرتر و سالم‌تر از غذاهای مورد علاقه قدیمی (کم‌چرب، بوقلمون، سوسیس‌های داغ ایتالیایی؟). دلایل هر چه که باشد، سوسیس داغ است و فروش در حال رشد است. هات داگ ملی و آمپر; شورای سوسیس انتظار دارد تا سال 2008 فروش به 11.7 میلیارد دلار افزایش یابد. پس چرا دست خود را در ساخت سوسیس خود امتحان نکنید؟ تولید سوسیس خانگی با 95000 نسخه چاپ شده، کلاسیک در این زمینه است. این نسخه جدید که اکنون در ابعاد کوچکتر و دوستانه تر برای نسل جدیدی از دوستداران سوسیس بسته بندی شده است، و برای مطابقت با استانداردهای ایمنی فعلی USDA، کاملاً تجدید نظر و به روز شده است، این نسخه جدید دارای 150 دستور غذا است. شامل 100 دستور پخت سوسیس (جعبه و بدون جلد) و 50 دستور پخت با سوسیس است که همگی برای ذائقه‌ها و سبک‌های آشپزی معاصر نوشته شده‌اند. دستورالعمل هایی برای تهیه سوسیس با گوشت گاو و خوک، ماهی و صدف، مرغ و بوقلمون و گوشت شکار وجود دارد. غذاهای مورد علاقه قومی عبارتند از غذاهای آلمانی مانند Bratwurst، Mettwurst، و سوسیس وین. کوتچینو ایتالیایی و لوگانگا؛ Kielbasa تازه و دودی لهستانی؛ و Chorizo ​​به سبک اسپانیایی، Potatis Korv (سوسیس سیب زمینی سوئدی)، Kosher Salami، و چک Yirtrnicky. در بالای همه انواع گوشت، بخش کاملاً جدیدی در مورد گزینه های سوسیس گیاهی وجود دارد.


Sausage as the ingredient of the year in 2000! Who would have thought that Bon Appetit would make such a choice? But sausage it was. Maybe it was an increased interest in Mexican and other ethnic home-cooking; or the addition of new flavors such as apple, pesto, sun-dried tomato, and jalapeno pepper; or the development of leaner, healthier versions of old favorites (low-fat, turkey, hot Italian sausages anyone?). Whatever the reasons, sausage is hot and sales are growing. The National Hot Dog & Sausage Council expects sales to grow to $11.7 billion by 2008. So why not try your hand at making your own sausages?Home Sausage Making, with 95,000 copies in print, is the classic in the field. Now repackaged in a smaller, friendlier trim size for a new generation of sausage lovers, and completely revised and updated to comply with current USDA safety standards, this new edition features 150 recipes. Included in the lineup are 100 recipes for sausages (cased and uncased) and 50 recipes for cooking with sausage, all written for contemporary tastes and cooking styles. There are instructions for making sausages with beef and pork, fish and shellfish, chicken and turkey, and game meats. Ethnic favorites include German specialties such as Bratwurst, Mettwurst, and Vienna Sausage; Italian Cotechino and Luganega; Polish Fresh and Smoked Kielbasa; and Spanish-Style Chorizo, Potatis Korv (Swedish Potato Sausage), Kosher Salami, and Czech Yirtrnicky. On top of all the meat varieties, there is an entirely new section on vegetarian sausage options.’

دانلود کتاب «تهیه سوسیس خانگی: تکنیک هایی برای درست کردن و لذت بردن از 100 سوسیس در خانه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید