آشپزی

قصاب خانگی: تکنیک های ساده و مدرن برای پردازش گوشت گاو، بره، گوسفند و بز، گوشت خوک،… مرغ و مرغ، خرگوش، آهو و سایر بازی ها

HOME BUTCHER: simple, modern techniques for processing beef, lamb, sheep & goat, pork,... poultry & fowl, rabbit, venison & other game

دانلود کتاب HOME BUTCHER: simple, modern techniques for processing beef, lamb, sheep & goat, pork,… poultry & fowl, rabbit, venison & other game (به فارسی: قصاب خانگی: تکنیک های ساده و مدرن برای پردازش گوشت گاو، بره، گوسفند و بز، گوشت خوک،… مرغ و مرغ، خرگوش، آهو و سایر بازی ها) نوشته شده توسط «Fraioli – James O»


اطلاعات کتاب قصاب خانگی: تکنیک های ساده و مدرن برای پردازش گوشت گاو، بره، گوسفند و بز، گوشت خوک،… مرغ و مرغ، خرگوش، آهو و سایر بازی ها

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Skyhorse Publishing;W W Norton

نویسنده: Fraioli – James O

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2019

حجم فایل: 20.97 مگابایت

کد کتاب: 1510745807 , 9781510745803

دانلود کتاب «قصاب خانگی: تکنیک های ساده و مدرن برای پردازش گوشت گاو، بره، گوسفند و بز، گوشت خوک،… مرغ و مرغ، خرگوش، آهو و سایر بازی ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید