آشپزی

Haute Pâtisserie – 100 خلاقیت توسط بهترین سرآشپزهای شیرینی پزی

Haute Pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

دانلود کتاب Haute Pâtisserie – 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers (به فارسی: Haute Pâtisserie – 100 خلاقیت توسط بهترین سرآشپزهای شیرینی پزی) نوشته شده توسط «Relais Desserts»


اطلاعات کتاب Haute Pâtisserie – 100 خلاقیت توسط بهترین سرآشپزهای شیرینی پزی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: MARTINIERE BL

نویسنده: Relais Desserts

زبان: french

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 384 / 388

حجم فایل: 225.01 مگابایت

کد کتاب: 2732463566 , 9782732463568

توضیحات کتاب Haute Pâtisserie – 100 خلاقیت توسط بهترین سرآشپزهای شیرینی پزی

برتری و دانش از ویژگی های بارز انجمن دسر Relais است که نخبگان شیرینی جهان را گرد هم می آورد. پیر هرمه، ژان پل هوین، فردریک کسل، لوئیجی بیاستو و ساداهارو آئوکی از جمله این امضاهای معتبر هستند. این کتاب با دادن کارت بلانچ به 90 شیرینی‌پز معروف، 100 دسر را ارائه می‌دهد که همگی خلاقیت‌های اصلی هستند. و همه دستاوردها ممکن می شود زیرا، برای همراهی با دستور العمل های خود، سرآشپزها توصیه های آموزشی و جزئیات ضروری را آشکار می کنند. Mille-feuille Finger، اصفهان، تارت Rendez-vous، Light Lemon، Empinonados، این شیرینی‌های شگفت‌انگیز را کشف کنید که خلاقیت و منحصر به فرد بودن هر یک از سرآشپزهای Relais Desserts را نشان می‌دهد.


Excellence et savoir-faire sont les maîtres mots de l’association Relais Desserts qui rassemble l’élite mondiale de la pâtisserie. Pierre Hermé, Jean-Paul Hévin, Frédéric Cassel, Luigi Biasetto ou encore Sadaharu Aoki font partie de ces signatures de prestige. Laissant carte blanche à 90 chefs pâtissiers de renom, ce livre propose 100 desserts qui sont autant de créations originales. Et toutes les réalisations deviennent possibles car, pour accompagner leurs recettes, les chefs révèlent conseils didactiques et précisions indispensables. Mille-feuille Finger, Ispahan, tarte Rendez-vous, Light Lemon, Empinonados, découvrez ces pâtisseries étonnantes qui illustrent la créativité et la singularité de chacun des chefs Relais Desserts.

دانلود کتاب «Haute Pâtisserie – 100 خلاقیت توسط بهترین سرآشپزهای شیرینی پزی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید