دانلود کتاب Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis (به فارسی: کتابچه راهنمای تجزیه و تحلیل غذاهای دریایی و محصولات غذایی دریایی) نوشته شده توسط «Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای تجزیه و تحلیل غذاهای دریایی و محصولات غذایی دریایی
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 928 / 930
حجم فایل: 9.59 مگابایت
کد کتاب: 1420046330 , 9781420046335
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای تجزیه و تحلیل غذاهای دریایی و محصولات غذایی دریایی
غذاهای دریایی و محصولات دریایی برخی از مهم ترین غذاها را در تقریباً همه انواع جوامع در سراسر جهان نشان می دهند. تولید فشردهتر ماهی و صدف برای پاسخگویی به تقاضای بالا، نگرانیهایی را در رابطه با کیفیت غذایی و حسی این ماهیهای پرورشیافته در مقایسه با همتایان صید وحشی آنها ایجاد کرده است. علاوه بر این، تنوع در روشهای پردازش، نگهداری و نگهداری از سنتی تا مدرن به افزایش تنوع در محصولات مصرفی کمک میکند. با ویرایش مشترک فیدل تولدرا – دریافت کننده جایزه پژوهشی ممتاز سال 2010 از انجمن علوم گوشت آمریکا، کتاب تجزیه و تحلیل غذاهای دریایی و محصولات دریایی، کار 75 متخصص را گرد هم می آورد که بر روی شیمی و بیوشیمی غذاهای دریایی پس از مرگ تمرکز دارند تا جدیدترین روش ها را ارائه دهند. برای آزمایش کیفیت های غذایی و حسی، و همچنین جنبه های ایمنی مربوط به پردازش و نگهداری غذاهای دریایی. پس از ارائه یک مقدمه کلی، این کتاب راهنما شش بخش را ارائه میکند که تمام زمینههای پیامد را برای کسانی که درگیر ارائه محصولات با کیفیت غذاهای دریایی هستند، ارائه میکند: شیمی و بیوشیمی بر تجزیه و تحلیل ترکیبات شیمیایی و بیوشیمیایی اصلی غذاهای دریایی تمرکز دارد. و شامل روشهای مختلفی برای تمایز بین غذاهای دریایی کشاورزی و وحشی، بررسی تازگی، و ارزیابی طعمدهنده دود است. کیفیت تغذیهای با تجزیه و تحلیل مواد مغذی در غذاهای ماهیچهای مانند اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب امگا، آنتیاکسیدانها، ویتامینها، مواد معدنی و ردیابی سروکار دارد. عناصر کیفیت حسی ابزارهای تحلیلی اصلی را برای ارزیابی رنگ، بافت و طعم پوشش میدهد نگاهی ایمنی به ابزارهایی که برای تشخیص پاتوژنها، انگلها، ویروسها، سموم دریایی، آنتیبیوتیکها، تقلبها و ترکیبات سمی شیمیایی از محیط تولید میشوند در طول پردازش یا عمداً تولید میشوند. این برش را اضافه کرد- edge work همچنین به تجزیه و تحلیل ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی در خوراک ماهی می پردازد. اساساً فرآیندهای تمام هفت دریا مورد استفاده را پوشش می دهد تا اطمینان حاصل شود که مصرف کنندگان محصولات دریایی ایمن، مفید و جذاب را در بازارها و رستوران های خود پیدا می کنند.
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای تجزیه و تحلیل غذاهای دریایی و محصولات غذایی دریایی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)