دانلود کتاب Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals (به فارسی: کتاب راهنمای تحقیقات علوم و صنایع غذایی: جلد 3: مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی) نوشته شده توسط «Monica Lizeth Chavez-Gonzalez (Editor) – Jose Juan Buenrostro-Figueroa (Editor) – Cristobal N. Aguilar (Editor)»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای تحقیقات علوم و صنایع غذایی: جلد 3: مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Apple Academic Press
نویسنده: Monica Lizeth Chavez-Gonzalez (Editor) – Jose Juan Buenrostro-Figueroa (Editor) – Cristobal N. Aguilar (Editor)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 277
حجم فایل: 3.61 مگابایت
کد کتاب: 0429947097 , 9781771887205
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتاب راهنمای تحقیقات علوم و صنایع غذایی: جلد 3: مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی
سه جلد در این کتاب راهنما، تحقیقات جدید و روندهای فعلی در علم و فناوری مواد غذایی را برجسته میکند و به جدیدترین نوآوریها، فناوریهای نوظهور و استراتژیهایی با تمرکز بر ارتقای طراحی غذا به سطوح پایدار نگاه میکند. به طور خاص، کتاب راهنما بر نوسازی در صنایع غذایی، بسته بندی پایدار، فرآیندهای زیستی مواد غذایی، تخمیر مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی، محصولات طبیعی، نانو و میکروفناوری، ترکیب محصول سالم، فرآیندهای نوآورانه و فرآیندهای زیستی برای استفاده توسط -محصولات، توسعه جایگزینهای نگهداری جدید، افزایش عمر ماندگاری محصولات تازه، فرآیندهای جایگزینی که به انرژی یا آب کمتری نیاز دارند، از جمله موضوعات دیگر.
جلد 3 از جلد 3 جلدی این مجموعه بر روی غذاهای کاربردی و مواد مغذی تمرکز دارد. فصلها مواد مغذی را بهعنوان درمان سرطان و بیماریهای عصبی، گرایشها به غذای کاربردی در بیماریهای غیرواگیر، همافزایی در روندهای غذایی، پپتیدهای فعال زیستی، فروکتانهای آگاو بهعنوان یک جزء کاربردی در غذاها، و موارد دیگر بررسی میکنند.
The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels. In particular, the handbook focuses on modernization in the food industry, sustainable packaging, food bioprocesses, food fermentation, food microbiology, functional foods and nutraceuticals, natural products, nano- and microtechnology, healthy product composition, innovative processes and bioprocesses for utilization of by-products, development of novel preservation alternatives, extending the shelf life of fresh products, alternative processes requiring less energy or water, among other topics.
Volume 3 of the 3-volume set focuses on functional foods and nutraceuticals. The chapters examine nutraceuticals as treatment for cancer and neurodegenerative diseases, trends in functional food in noncommunicable diseases, synergism in food trends, bioactive peptides, agave fructans as a functional component in foods, and more.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای تحقیقات علوم و صنایع غذایی: جلد 3: مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.