دانلود کتاب Handbook of herbs and spices: Volume 2, Second Edition (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم) نوشته شده توسط «K V Peter»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم
موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Publishing
نویسنده: K V Peter
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 624 / 625
حجم فایل: 5.55 مگابایت
کد کتاب: 0857090402 , 9780857090409
نوبت چاپ: Second Edition
توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم
گیاهان و ادویه جات از جمله پرکاربردترین مواد در فرآوری مواد غذایی هستند و در کنار محبوبیت پایدار آنها به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده، به طور فزاینده ای به دلیل نگهدارنده طبیعی و خواص بالقوه ارتقاء سلامت مورد استفاده قرار می گیرند. این نسخه جدید معتبر در دو جلد راهنمای جامعی در مورد خواص، تولید و کاربرد طیف گسترده ای از گیاهان و ادویه جات تجاری مهم ارائه می دهد. جلد 2 با بحث در مورد موضوعاتی مانند کاربردهای دارویی گیاهان و ادویه جات ترشی جات و تولید پایدار آنها آغاز می شود. مشارکتکنندگان گیاهان و ادویهها را بهعنوان ضدمیکروبیهای طبیعی در غذاها و تأثیر آنتیاکسیدانهای طبیعی آنها بر ماندگاری غذا بررسی میکنند. این کتاب سپس به بررسی عمیق گیاهان و ادویه جات مختلف، از گیاه زنیان گرفته تا تمر هندی می پردازد. هر فصل پوشش مفصلی از یک گیاه یا ادویه منفرد را ارائه میکند که با در نظر گرفتن منشأ، ترکیب شیمیایی و طبقهبندی شروع میشود و با بحث در مورد کشت، تولید و فرآوری گیاه یا ادویه خاص، کاربردهای اصلی، خواص عملکردی و سمیت آن خاتمه مییابد.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.