تجارت

کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم

Handbook of herbs and spices: Volume 2, Second Edition

دانلود کتاب Handbook of herbs and spices: Volume 2, Second Edition (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم) نوشته شده توسط «K V Peter»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم

موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing

نویسنده: K V Peter

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 624 / 625

حجم فایل: 5.55 مگابایت

کد کتاب: 0857090402 , 9780857090409

نوبت چاپ: Second Edition

توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم

گیاهان و ادویه جات از جمله پرکاربردترین مواد در فرآوری مواد غذایی هستند و در کنار محبوبیت پایدار آنها به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده، به طور فزاینده ای به دلیل نگهدارنده طبیعی و خواص بالقوه ارتقاء سلامت مورد استفاده قرار می گیرند. این نسخه جدید معتبر در دو جلد راهنمای جامعی در مورد خواص، تولید و کاربرد طیف گسترده ای از گیاهان و ادویه جات تجاری مهم ارائه می دهد. جلد 2 با بحث در مورد موضوعاتی مانند کاربردهای دارویی گیاهان و ادویه جات ترشی جات و تولید پایدار آنها آغاز می شود. مشارکت‌کنندگان گیاهان و ادویه‌ها را به‌عنوان ضدمیکروبی‌های طبیعی در غذاها و تأثیر آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی آن‌ها بر ماندگاری غذا بررسی می‌کنند. این کتاب سپس به بررسی عمیق گیاهان و ادویه جات مختلف، از گیاه زنیان گرفته تا تمر هندی می پردازد. هر فصل پوشش مفصلی از یک گیاه یا ادویه منفرد را ارائه می‌کند که با در نظر گرفتن منشأ، ترکیب شیمیایی و طبقه‌بندی شروع می‌شود و با بحث در مورد کشت، تولید و فرآوری گیاه یا ادویه خاص، کاربردهای اصلی، خواص عملکردی و سمیت آن خاتمه می‌یابد.


Herbs and spices are among the most versatile ingredients in food processing, and alongside their sustained popularity as flavorants and colorants, they are increasingly being used for their natural preservative and potential health-promoting properties. This authoritative new edition in two volumes provides a comprehensive guide to the properties, production and application of a wide variety of commercially-significant herbs and spices. Volume 2 begins by discussing such issues as the medicinal uses of herbs and spices and their sustainable production. The contributors explore herbs and spices as natural antimicrobials in foods and the effect of their natural antioxidants on the shelf life of food.  The book then goes on to look in depth at individual herbs and spices, ranging from ajowan to tamarind. Each chapter provides detailed coverage of a single herb or spice, beginning by considering origins, chemical composition and classification and concludes with a discussion on the cultivation, production and processing of the specific herb or spice, its main uses, functional properties and toxicity.    

دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2، چاپ دوم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید