دانلود کتاب Handbook of Herbs and Spices: Volume 2 (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2) نوشته شده توسط «Peter – K.V.»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – باغبانی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Pub.
نویسنده: Peter – K.V.
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 360 / 374
حجم فایل: 2.19 مگابایت
کد کتاب: 1855737213 , 9781855737211
نوبت چاپ: 2, illustrated
توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2
مقدمه: آشنایی با گیاهان و ادویه جات ترشی جات. استفاده از گیاهان و ادویه جات ترشی جات؛ ترکیبات فعال گیاهی؛ ساختار این کتاب؛ منابع؛ نقش عملکردی ادویه های گیاهی: مقدمه; طبقه بندی؛ تولید، مصرف و پردازش؛ ویژگی های عملکردی؛ منابع اطلاعات بیشتر؛ گیاهان و ادویه ها و ضد میکروب ها: مقدمه; موانع استفاده از گیاهان و ادویه جات اسانس به عنوان میکروب در غذا. اندازه گیری فعالیت ضد میکروبی؛ مطالعات آزمایشگاهی؛ کاربرد در سیستم های غذایی نحوه عمل و توسعه مقاومت؛ قانون گذاری؛ چشم انداز آینده و حفظ چند عاملی؛ منابع؛ غربالگری اثرات سلامتی گیاهان دارویی: مقدمه; انواع سنجش؛ کیفیت سنجش؛ غربالگری ترکیبات e زیست فعال؛ آزمایش های غربالگری برای خواص ضد التهابی؛ روندهای آینده؛ منابع اطلاعات بیشتر؛ منابع؛ گیاهان و ادویه جات استفاده نشده: مقدمه. پرچم شیرین؛ گالنگال بزرگتر؛ گلپر ترب کوهی؛ زیره سیاه؛ کپر; آسافوتیدا; زوفا; گالنگال; تاک فوفل; انار؛ مرزه تابستانی؛ مرزه زمستانی؛ دیگر؛ منابع؛ گیاهان و ادویه جات خاص: مقدمه و توضیحات. تولید؛ کشت؛ ساختار شیمیایی؛ کاربردهای اصلی در فرآوری مواد غذایی؛ خواص و سمیت عملکردی؛ موضوع کیفیت؛ منابع؛ فلفل دلمه ای: مقدمه و شرح; تولید و تجارت؛ ترکیب شیمیایی؛ کشت؛ موارد استفاده؛ ویژگی های عملکردی؛ مسائل مربوط به کیفیت و تقلب؛ منابع؛ Chervil: مقدمه و شرح; فن آوری کشت و تولید؛ موارد استفاده؛ منابع اطلاعات بیشتر؛ گشنیز: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ کشت و اقدامات پس از برداشت؛ مسائل مربوط به کیفیت؛ ارزش افزوده؛ روندهای تحقیقاتی آینده؛ منابع؛ شمعدانی: مقدمه; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ کاربردهای اصلی در فرآوری مواد غذایی و عطرسازی؛ ویژگی های عملکردی؛ مسائل مربوط به کیفیت و تقلب؛ منابع؛ اسطوخودوس: مقدمه; ترکیب شیمیایی؛ تولید؛ موارد استفاده در فرآوری مواد غذایی، عطرسازی و حوزه های پیراپزشکی؛ خواص عملکردی و سمیت؛ مسائل مربوط به کیفیت و تقلب؛ منابع؛ خردل: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ موارد استفاده؛ خواص; مشخصات کیفیت؛ منابع؛ سیاهدانه: مقدمه و شرح; ساختار شیمیایی؛ کشت؛ کاربردهای اصلی در پردازش فوف؛ ویژگی های عملکردی؛ مشخصات کیفیت و تقلب؛ منابع؛ پونه کوهی: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ کاربردهای اصلی در فرآوری مواد غذایی و پزشکی؛ ویژگی های عملکردی؛ مشخصات کیفی و مسائل تجاری؛ منابع؛ جعفری: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ کشاورزی ارگانیک؛ مصارف عمومی؛ اسانس ها و خواص فیزیکوشیمیایی آنها؛ منابع؛ رزماری: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ تکنولوژی پس از برداشت؛ موارد استفاده؛ سم شناسی و بیماری؛ نتیجه؛ منابع؛ کنجد: مقدمه; ترکیب شیمیایی؛ تولید؛ در حال پردازش؛ موارد استفاده؛ نیازهای تحقیقاتی آینده؛ منابع؛ انیسون ستاره ای: مقدمه. مورفولوژی و گونه های مرتبط؛ بافت شناسی؛ تولید و کشت؛ کاربردهای اصلی؛ منابع؛ آویشن: مقدمه; ساختار شیمیایی؛ تولید؛ کاربردهای اصلی در فرآوری مواد غذایی؛ خواص عملکردی و سم شناسی؛ مشخصات و مسائل کیفیت؛ منابع؛ وانیل: مقدمه و توضیحات; تولید و تجارت؛ کشت؛ برداشت، عملکرد و فعالیت های پس از تولید؛ موارد استفاده؛ محصولات وانیلی؛ ویژگی های عملکردی؛ مسائل مربوط به کیفیت و تقلب؛ بهبود تولید وینلین طبیعی؛ چشم انداز آینده؛ منابع
Introduction: Introduction to herbs and spices; Uses of herbs and spices; Active plant constituents; The structure of this book; References; The functional role of herbal spices: Introduction; Classification; Production, comsumption and processing; Functional properties; Sources of further information; Herbs and spices and antimicrobials: Introduction; Barriers to the use of herbs and spices essential oils as microbials in food; Measuring antimicrobial activity; Studies in vitro; Applications in food systems; Mode of action and development of resistance; Legislation; Future prospects and multifactotial preservation; References; Screening for health effects of herbs: Introduction; Types of assays; Assay quality; Screening bio-active e compounds; Screening experiments for anti-inflammatory properties; Futute trends; Sources of further information; References; Unde-utilized herbs and spices: Introduction; Sweet flag; Greater galangal; Angelica; Horseradish; Black caraway; Capers; Asafoetida; Hyssop; Galangal; Betel vine; Pomegranate; Summer savory; Winter savory; Other; References; Particular herbs and spices: Introduction and description; Production; Cultivation; Chemical structure; Main uses in food processing; Funciotonal propierties and toxicity; Quality issue; References; Allspice: Introduction and description; Production and trade; Chemical composition; Cultivation; Uses; Functional properties; Quality issues and adulteration; References; Chervil: Introduction and descrition; Cultivation and production technology; Uses; Sources of further information; Coriander: Introduction and description; Chemical composition; Cultivation and post-harvest practicides; Quality issues; Value addition; Future research trends; References; Geranium: Introduction; Chemical composition; Production and cultivation; Main uses in food processing and perfumery; Functional properties; Quality issues and adulteration; References; Lavender: Introduction; Chemical composition; Production; Uses in food processing, perfumery and paramedical spheres; Functional properties and toxicity; Quality issues and adulteration; References; Mustard: Introduction and description; Chemical composiion; Production and cultivation; Uses; Properties; Quality specifications; References; Nigella: Introduction and description; Chemical Structure; Cultivation; Main uses in foof processing; Functional properties; Quality specifications and adulteration; References; Oregano: Introduction and description; Chemical composition; Production and cultivation; Main uses in food processing and medicine; Functional properties; Quality specifications and commercial issues; References; Parsley: Introduction and description; Chemical composition; Production and cultivation; Organic farming; General uses; Essential oils and their physicochemical properties; References; Rosemary: Introduction and description; Chemical composition; Production and cultivation; Post-harvest technology; Uses; Toxicology and disease; Conclusion; References; Sesame: Introduction; Chemical composition; Production; Processing; Uses; Future research needs; References; Star anise: Introduction. morphology and related species; Histology; Production and cultivation; Main uses; References; Thyme: Introduction; Chemical structure; Production; Main uses in food processing; Functional properties and toxicology; Quality specifications and issues; References; Vanilla: Introduction and description; Production and trade; Cultivation; Harvesting, yield and post-production activities; Uses; Vanilla products; Functional properties; Quality issues and adulteration; Improving production of natural vinilin; Future outlook; References
دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین
(@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.