خانه داری، اوقات فراغت

کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2

Handbook of Herbs and Spices: Volume 2

دانلود کتاب Handbook of Herbs and Spices: Volume 2 (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2) نوشته شده توسط «Peter – K.V.»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – باغبانی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Pub.

نویسنده: Peter – K.V.

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 360 / 374

حجم فایل: 2.19 مگابایت

کد کتاب: 1855737213 , 9781855737211

نوبت چاپ: 2, illustrated

توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2

مقدمه: آشنایی با گیاهان و ادویه جات ترشی جات. استفاده از گیاهان و ادویه جات ترشی جات؛ ترکیبات فعال گیاهی؛ ساختار این کتاب؛ منابع؛ نقش عملکردی ادویه های گیاهی: مقدمه; طبقه بندی؛ تولید، مصرف و پردازش؛ ویژگی های عملکردی؛ منابع اطلاعات بیشتر؛ گیاهان و ادویه ها و ضد میکروب ها: مقدمه; موانع استفاده از گیاهان و ادویه جات اسانس به عنوان میکروب در غذا. اندازه گیری فعالیت ضد میکروبی؛ مطالعات آزمایشگاهی؛ کاربرد در سیستم های غذایی نحوه عمل و توسعه مقاومت؛ قانون گذاری؛ چشم انداز آینده و حفظ چند عاملی؛ منابع؛ غربالگری اثرات سلامتی گیاهان دارویی: مقدمه; انواع سنجش؛ کیفیت سنجش؛ غربالگری ترکیبات e زیست فعال؛ آزمایش های غربالگری برای خواص ضد التهابی؛ روندهای آینده؛ منابع اطلاعات بیشتر؛ منابع؛ گیاهان و ادویه جات استفاده نشده: مقدمه. پرچم شیرین؛ گالنگال بزرگتر؛ گلپر ترب کوهی؛ زیره سیاه؛ کپر; آسافوتیدا; زوفا; گالنگال; تاک فوفل; انار؛ مرزه تابستانی؛ مرزه زمستانی؛ دیگر؛ منابع؛ گیاهان و ادویه جات خاص: مقدمه و توضیحات. تولید؛ کشت؛ ساختار شیمیایی؛ کاربردهای اصلی در فرآوری مواد غذایی؛ خواص و سمیت عملکردی؛ موضوع کیفیت؛ منابع؛ فلفل دلمه ای: مقدمه و شرح; تولید و تجارت؛ ترکیب شیمیایی؛ کشت؛ موارد استفاده؛ ویژگی های عملکردی؛ مسائل مربوط به کیفیت و تقلب؛ منابع؛ Chervil: مقدمه و شرح; فن آوری کشت و تولید؛ موارد استفاده؛ منابع اطلاعات بیشتر؛ گشنیز: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ کشت و اقدامات پس از برداشت؛ مسائل مربوط به کیفیت؛ ارزش افزوده؛ روندهای تحقیقاتی آینده؛ منابع؛ شمعدانی: مقدمه; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ کاربردهای اصلی در فرآوری مواد غذایی و عطرسازی؛ ویژگی های عملکردی؛ مسائل مربوط به کیفیت و تقلب؛ منابع؛ اسطوخودوس: مقدمه; ترکیب شیمیایی؛ تولید؛ موارد استفاده در فرآوری مواد غذایی، عطرسازی و حوزه های پیراپزشکی؛ خواص عملکردی و سمیت؛ مسائل مربوط به کیفیت و تقلب؛ منابع؛ خردل: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ موارد استفاده؛ خواص; مشخصات کیفیت؛ منابع؛ سیاهدانه: مقدمه و شرح; ساختار شیمیایی؛ کشت؛ کاربردهای اصلی در پردازش فوف؛ ویژگی های عملکردی؛ مشخصات کیفیت و تقلب؛ منابع؛ پونه کوهی: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ کاربردهای اصلی در فرآوری مواد غذایی و پزشکی؛ ویژگی های عملکردی؛ مشخصات کیفی و مسائل تجاری؛ منابع؛ جعفری: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ کشاورزی ارگانیک؛ مصارف عمومی؛ اسانس ها و خواص فیزیکوشیمیایی آنها؛ منابع؛ رزماری: مقدمه و شرح; ترکیب شیمیایی؛ تولید و کشت؛ تکنولوژی پس از برداشت؛ موارد استفاده؛ سم شناسی و بیماری؛ نتیجه؛ منابع؛ کنجد: مقدمه; ترکیب شیمیایی؛ تولید؛ در حال پردازش؛ موارد استفاده؛ نیازهای تحقیقاتی آینده؛ منابع؛ انیسون ستاره ای: مقدمه. مورفولوژی و گونه های مرتبط؛ بافت شناسی؛ تولید و کشت؛ کاربردهای اصلی؛ منابع؛ آویشن: مقدمه; ساختار شیمیایی؛ تولید؛ کاربردهای اصلی در فرآوری مواد غذایی؛ خواص عملکردی و سم شناسی؛ مشخصات و مسائل کیفیت؛ منابع؛ وانیل: مقدمه و توضیحات; تولید و تجارت؛ کشت؛ برداشت، عملکرد و فعالیت های پس از تولید؛ موارد استفاده؛ محصولات وانیلی؛ ویژگی های عملکردی؛ مسائل مربوط به کیفیت و تقلب؛ بهبود تولید وینلین طبیعی؛ چشم انداز آینده؛ منابع


Introduction: Introduction to herbs and spices; Uses of herbs and spices; Active plant constituents; The structure of this book; References; The functional role of herbal spices: Introduction; Classification; Production, comsumption and processing; Functional properties; Sources of further information; Herbs and spices and antimicrobials: Introduction; Barriers to the use of herbs and spices essential oils as microbials in food; Measuring antimicrobial activity; Studies in vitro; Applications in food systems; Mode of action and development of resistance; Legislation; Future prospects and multifactotial preservation; References; Screening for health effects of herbs: Introduction; Types of assays; Assay quality; Screening bio-active e compounds; Screening experiments for anti-inflammatory properties; Futute trends; Sources of further information; References; Unde-utilized herbs and spices: Introduction; Sweet flag; Greater galangal; Angelica; Horseradish; Black caraway; Capers; Asafoetida; Hyssop; Galangal; Betel vine; Pomegranate; Summer savory; Winter savory; Other; References; Particular herbs and spices: Introduction and description; Production; Cultivation; Chemical structure; Main uses in food processing; Funciotonal propierties and toxicity; Quality issue; References; Allspice: Introduction and description; Production and trade; Chemical composition; Cultivation; Uses; Functional properties; Quality issues and adulteration; References; Chervil: Introduction and descrition; Cultivation and production technology; Uses; Sources of further information; Coriander: Introduction and description; Chemical composition; Cultivation and post-harvest practicides; Quality issues; Value addition; Future research trends; References; Geranium: Introduction; Chemical composition; Production and cultivation; Main uses in food processing and perfumery; Functional properties; Quality issues and adulteration; References; Lavender: Introduction; Chemical composition; Production; Uses in food processing, perfumery and paramedical spheres; Functional properties and toxicity; Quality issues and adulteration; References; Mustard: Introduction and description; Chemical composiion; Production and cultivation; Uses; Properties; Quality specifications; References; Nigella: Introduction and description; Chemical Structure; Cultivation; Main uses in foof processing; Functional properties; Quality specifications and adulteration; References; Oregano: Introduction and description; Chemical composition; Production and cultivation; Main uses in food processing and medicine; Functional properties; Quality specifications and commercial issues; References; Parsley: Introduction and description; Chemical composition; Production and cultivation; Organic farming; General uses; Essential oils and their physicochemical properties; References; Rosemary: Introduction and description; Chemical composition; Production and cultivation; Post-harvest technology; Uses; Toxicology and disease; Conclusion; References; Sesame: Introduction; Chemical composition; Production; Processing; Uses; Future research needs; References; Star anise: Introduction. morphology and related species; Histology; Production and cultivation; Main uses; References; Thyme: Introduction; Chemical structure; Production; Main uses in food processing; Functional properties and toxicology; Quality specifications and issues; References; Vanilla: Introduction and description; Production and trade; Cultivation; Harvesting, yield and post-production activities; Uses; Vanilla products; Functional properties; Quality issues and adulteration; Improving production of natural vinilin; Future outlook; References

دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 2»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید