تولید مواد غذایی

کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی

Handbook of food products manufacturing

دانلود کتاب Handbook of food products manufacturing (به فارسی: کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی) نوشته شده توسط «Nirmal Sinha Ph.D. – Y.H. Hui – Ramesh C. Chandan – Stephanie Clark – Nanna A. Cross – Joannie C. Dobbs – W. Jeffrey Hurst – Leo M.L. Nollet PhD – Eyal Shimoni – Erika B. Smith – Somjit Surapat – Fidel Toldrá – Alan Titchenal»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی

موضوع اصلی: تکنیک – تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Interscience

نویسنده: Nirmal Sinha Ph.D. – Y.H. Hui – Ramesh C. Chandan – Stephanie Clark – Nanna A. Cross – Joannie C. Dobbs – W. Jeffrey Hurst – Leo M.L. Nollet PhD – Eyal Shimoni – Erika B. Smith – Somjit Surapat – Fidel Toldrá – Alan Titchenal

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 2308 / 2237

حجم فایل: 29.15 مگابایت

کد کتاب: 0470049642 , 9780470049648

توضیحات کتاب کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی

هندبوک تولید محصولات غذایی یک مرجع اصلی قطعی است که یک نمای کلی از تولید مواد غذایی به طور کلی ارائه می دهد و سپس پردازش و ساخت بیش از 100 مورد از رایج ترین محصولات غذایی را پوشش می دهد. این راهنما با ویراستاران و مشارکت کنندگان از 24 کشور در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا، تخصص بین المللی و دیدگاه واقعاً جهانی در مورد تولید مواد غذایی را ارائه می دهد.


The Handbook of Food Products Manufacturing is a definitive master reference, providing an overview of food manufacturing in general, and then covering the processing and manufacturing of more than 100 of the most common food products. With editors and contributors from 24 countries in North America, Europe, and Asia, this guide provides international expertise and a truly global perspective on food manufacturing.

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید