دانلود کتاب Handbook of food products manufacturing (به فارسی: کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی) نوشته شده توسط «Nirmal Sinha Ph.D. – Y.H. Hui – Ramesh C. Chandan – Stephanie Clark – Nanna A. Cross – Joannie C. Dobbs – W. Jeffrey Hurst – Leo M.L. Nollet PhD – Eyal Shimoni – Erika B. Smith – Somjit Surapat – Fidel Toldrá – Alan Titchenal»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی
موضوع اصلی: تکنیک – تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Interscience
نویسنده: Nirmal Sinha Ph.D. – Y.H. Hui – Ramesh C. Chandan – Stephanie Clark – Nanna A. Cross – Joannie C. Dobbs – W. Jeffrey Hurst – Leo M.L. Nollet PhD – Eyal Shimoni – Erika B. Smith – Somjit Surapat – Fidel Toldrá – Alan Titchenal
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 2308 / 2237
حجم فایل: 29.15 مگابایت
کد کتاب: 0470049642 , 9780470049648
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی
هندبوک تولید محصولات غذایی یک مرجع اصلی قطعی است که یک نمای کلی از تولید مواد غذایی به طور کلی ارائه می دهد و سپس پردازش و ساخت بیش از 100 مورد از رایج ترین محصولات غذایی را پوشش می دهد. این راهنما با ویراستاران و مشارکت کنندگان از 24 کشور در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا، تخصص بین المللی و دیدگاه واقعاً جهانی در مورد تولید مواد غذایی را ارائه می دهد.
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای تولید محصولات غذایی»