دانلود کتاب Handbook of food processing : food safety, quality, and manufacturing processes (به فارسی: کتابچه راهنمای فرآوری مواد غذایی: ایمنی، کیفیت و فرآیندهای تولید مواد غذایی) نوشته شده توسط «Tzia – Constantina – Varzakas – Theodoros»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای فرآوری مواد غذایی: ایمنی، کیفیت و فرآیندهای تولید مواد غذایی
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Tzia – Constantina – Varzakas – Theodoros
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2016
تعداد صفحه: 643 / 676
حجم فایل: 16.12 مگابایت
کد کتاب: 1498721788 , 9781498721783
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای فرآوری مواد غذایی: ایمنی، کیفیت و فرآیندهای تولید مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.