گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

کتابچه راهنمای فرآوری مواد غذایی: ایمنی، کیفیت و فرآیندهای تولید مواد غذایی

Handbook of food processing : food safety, quality, and manufacturing processes

دانلود کتاب Handbook of food processing : food safety, quality, and manufacturing processes (به فارسی: کتابچه راهنمای فرآوری مواد غذایی: ایمنی، کیفیت و فرآیندهای تولید مواد غذایی) نوشته شده توسط «Tzia – Constantina – Varzakas – Theodoros»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای فرآوری مواد غذایی: ایمنی، کیفیت و فرآیندهای تولید مواد غذایی

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Tzia – Constantina – Varzakas – Theodoros

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2016

تعداد صفحه: 643 / 676

حجم فایل: 16.12 مگابایت

کد کتاب: 1498721788 , 9781498721783

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای فرآوری مواد غذایی: ایمنی، کیفیت و فرآیندهای تولید مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید