دانلود کتاب Handbook of Fermented Meat and Poultry (به فارسی: کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور) نوشته شده توسط «Fidel Toldrá»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Blackwell Pub
نویسنده: Fidel Toldrá
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 545
حجم فایل: 5.27 مگابایت
کد کتاب: 0813814774 , 9780813814773
نوبت چاپ: 1st ed
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور
یک تیم تحریریه معتبر بینالمللی و مجموعهای از همکاران فصل کتاب راهنمای گوشت و طیور تخمیر شده را تهیه کردهاند، یک کتاب مرجع بهروز شده و جامع در مورد علم و فناوری پردازش گوشت تخمیر شده و محصولات مرغ. این کتاب که با اصول پردازش گوشت تخمیر شده شروع میشود و با بحث در مورد کیفیت محصول، ایمنی و پذیرش مصرفکننده خاتمه مییابد، سه رویکرد دارد: پیشینه و اصول. دسته بندی محصولات؛ و کیفیت و ایمنی محصول
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.