مهندسی

کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور

Handbook of Fermented Meat and Poultry

دانلود کتاب Handbook of Fermented Meat and Poultry (به فارسی: کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور) نوشته شده توسط «Fidel Toldrá»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackwell Pub

نویسنده: Fidel Toldrá

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 545

حجم فایل: 5.27 مگابایت

کد کتاب: 0813814774 , 9780813814773

نوبت چاپ: 1st ed

توضیحات کتاب کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور

یک تیم تحریریه معتبر بین‌المللی و مجموعه‌ای از همکاران فصل کتاب راهنمای گوشت و طیور تخمیر شده را تهیه کرده‌اند، یک کتاب مرجع به‌روز شده و جامع در مورد علم و فناوری پردازش گوشت تخمیر شده و محصولات مرغ. این کتاب که با اصول پردازش گوشت تخمیر شده شروع می‌شود و با بحث در مورد کیفیت محصول، ایمنی و پذیرش مصرف‌کننده خاتمه می‌یابد، سه رویکرد دارد: پیشینه و اصول. دسته بندی محصولات؛ و کیفیت و ایمنی محصول


An internationally respected editorial team and array of chapter contributors has developed the Handbook of Fermented Meat and Poultry , an updated and comprehensive hands-on reference book on the science and technology of processing fermented meat and poultry products. Beginning with the principles of processing fermented meat and ending with discussions of product quality, safety, and consumer acceptance, the book takes three approaches: background and principles; product categories; and product quality and safety.

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای تخمیر گوشت و طیور»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید