دانلود کتاب HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin (Institute of Food Science and Technology Series) (به فارسی: HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)) نوشته شده توسط «Ioannis S. Arvanitoyannis»
اطلاعات کتاب HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Ioannis S. Arvanitoyannis
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 560 / 561
حجم فایل: 3.72 مگابایت
کد کتاب: 1405153660 , 9781405153669
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)
ایمنی مواد غذایی موضوعی است که به طور فزاینده ای مهم است. بحرانهای غذایی متعددی در سطح بینالمللی در سالهای اخیر رخ داده است (استفاده از رنگ سودان رد I؛ وجود آکریل آمید در غذاهای سرخشده و پختهشده مختلف؛ غذاهای اصلاحشده ژنتیکی برچسبگذاری نشده یا بدون برچسب؛ و شیوع بیماری کروتزفلد-ژاکوب) که منشأ آن هر دو است. تولیدات کشاورزی اولیه و در صنایع غذایی. نگرانی عمومی در این رویدادها و سایر رویدادها، سازمان های دولتی را به اجرای انواع اقدامات قانونی که بسیاری از جنبه های زنجیره غذایی را پوشش می دهد، سوق داده است. این کتاب به ارائه و مقایسه سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی HACCP و ISO 22000:2005 می پردازد. این سیستمها برای بهبود و ایجاد سیستمهای موجود در تلاش برای رسیدگی به انواع خرابیهایی که میتوانند منجر به بحران غذایی شوند، معرفی شدند. نمونههای عملی متعددی که کاربرد ISO 22000 را در تولید محصولات غذایی با منشاء حیوانی نشان میدهند در این جلد به طور گسترده ارجاع شده است. پس از یک فصل آغازین که ISO 22000 را معرفی می کند و آن را با سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی به خوبی تثبیت HACCP مقایسه می کند، خلاصه ای از قوانین بین المللی مربوط به ایمنی در مواد غذایی با منشاء حیوانی ارائه می شود. بخش اصلی کتاب به فصل هایی تقسیم شده است که به گروه های اصلی محصولات غذایی با مشتقات حیوانی اختصاص دارد: لبنیات، گوشت، مرغ، تخم مرغ و غذاهای دریایی. فصل هایی نیز در مورد پذیرایی و مسیرهای احتمالی آینده گنجانده شده است. هدف این کتاب مدیران و مشاوران صنایع غذایی است. مقامات دولتی مسئول نظارت بر ایمنی مواد غذایی؛ محققان و دانشجویان پیشرفته علاقه مند به ایمنی مواد غذایی.
دانلود کتاب «HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.