گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)

HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin (Institute of Food Science and Technology Series)

دانلود کتاب HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin (Institute of Food Science and Technology Series) (به فارسی: HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)) نوشته شده توسط «Ioannis S. Arvanitoyannis»


اطلاعات کتاب HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Ioannis S. Arvanitoyannis

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 560 / 561

حجم فایل: 3.72 مگابایت

کد کتاب: 1405153660 , 9781405153669

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)

ایمنی مواد غذایی موضوعی است که به طور فزاینده ای مهم است. بحران‌های غذایی متعددی در سطح بین‌المللی در سال‌های اخیر رخ داده است (استفاده از رنگ سودان رد I؛ وجود آکریل آمید در غذاهای سرخ‌شده و پخته‌شده مختلف؛ غذاهای اصلاح‌شده ژنتیکی برچسب‌گذاری نشده یا بدون برچسب؛ و شیوع بیماری کروتزفلد-ژاکوب) که منشأ آن هر دو است. تولیدات کشاورزی اولیه و در صنایع غذایی. نگرانی عمومی در این رویدادها و سایر رویدادها، سازمان های دولتی را به اجرای انواع اقدامات قانونی که بسیاری از جنبه های زنجیره غذایی را پوشش می دهد، سوق داده است. این کتاب به ارائه و مقایسه سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی HACCP و ISO 22000:2005 می پردازد. این سیستم‌ها برای بهبود و ایجاد سیستم‌های موجود در تلاش برای رسیدگی به انواع خرابی‌هایی که می‌توانند منجر به بحران غذایی شوند، معرفی شدند. نمونه‌های عملی متعددی که کاربرد ISO 22000 را در تولید محصولات غذایی با منشاء حیوانی نشان می‌دهند در این جلد به طور گسترده ارجاع شده است. پس از یک فصل آغازین که ISO 22000 را معرفی می کند و آن را با سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی به خوبی تثبیت HACCP مقایسه می کند، خلاصه ای از قوانین بین المللی مربوط به ایمنی در مواد غذایی با منشاء حیوانی ارائه می شود. بخش اصلی کتاب به فصل هایی تقسیم شده است که به گروه های اصلی محصولات غذایی با مشتقات حیوانی اختصاص دارد: لبنیات، گوشت، مرغ، تخم مرغ و غذاهای دریایی. فصل هایی نیز در مورد پذیرایی و مسیرهای احتمالی آینده گنجانده شده است. هدف این کتاب مدیران و مشاوران صنایع غذایی است. مقامات دولتی مسئول نظارت بر ایمنی مواد غذایی؛ محققان و دانشجویان پیشرفته علاقه مند به ایمنی مواد غذایی.


Food Safety is an increasingly important issue. Numerous food crises have occurred internationally in recent years (the use of the dye Sudan Red I; the presence of acrylamide in various fried and baked foods; mislabelled or unlabelled genetically modified foods; and the outbreak of variant Creutzfeldt-Jakob disease) originating in both primary agricultural production and in the food manufacturing industries. Public concern at these and other events has led government agencies to implement a variety of legislative actions covering many aspects of the food chain. This book presents and compares the HACCP and ISO 22000:2005 food safety management systems. These systems were introduced to improve and build upon existing systems in an attempt to address the kinds of failures which can lead to food crises. Numerous practical examples illustrating the application of ISO 22000 to the manufacture of food products of animal origin are presented in this extensively-referenced volume. After an opening chapter which introduces ISO 22000 and compares it with the well-established HACCP food safety management system, a summary of international legislation relating to safety in foods of animal origin is presented. The main part of the book is divided into chapters which are devoted to the principle groups of animal-derived food products: dairy, meat, poultry, eggs and seafood. Chapters are also included on catering and likely future directions. The book is aimed at food industry managers and consultants; government officials responsible for food safety monitoring; researchers and advanced students interested in food safety.

دانلود کتاب «HACCP و ISO 22000: کاربرد در غذاهای با منشاء حیوانی (مؤسسه علوم و صنایع غذایی سری)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید