مهندسی

HACCP: ابزاری برای پیاده سازی

HACCP: A Toolkit for Implementation

دانلود کتاب HACCP: A Toolkit for Implementation (به فارسی: HACCP: ابزاری برای پیاده سازی) نوشته شده توسط «Peter Wareing»


اطلاعات کتاب HACCP: ابزاری برای پیاده سازی

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: Peter Wareing

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 82 / 135

حجم فایل: 4.03 مگابایت

کد کتاب: 1905224974 , 9781905224975

نوبت چاپ: 2nd Edition.

توضیحات کتاب HACCP: ابزاری برای پیاده سازی

تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) یک روش سیستماتیک برای شناسایی، ارزیابی و کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی است. از زمان توسعه اولیه آن در دهه 1960، HACCP به طور فزاینده ای در هر مرحله از زنجیره غذایی مورد استفاده قرار گرفته است. در بسیاری از کشورها، این یک الزام قانونی برای همه فعالان کسب و کار مواد غذایی است که نوعی تجزیه و تحلیل خطر را بر اساس این سیستم داشته باشند، و بنابراین علاقه فزاینده ای به تمام جنبه های HACCP وجود دارد. ، یک برنامه آموزشی جامع ایمنی مواد غذایی ارائه کرد. این دوره های آموزشی اکنون قرار است با اولین دوره از سری انتشارات ایمنی مواد غذایی تکمیل شود. این راهنما به عنوان یک کتاب مرجع با استفاده آسان طراحی شده است تا به همه کارکنان کمک کند تا یک برنامه کامل HACCP را در صنعت خود پیاده کنند. درک خوب HACCP در سراسر صفحه ضروری است، از رهبران تیم، کارکنان تولید و مهندسی، و سرپرستان گرفته تا کسانی که در این خط کار می کنند، از جمله مانیتورهای CCP. این کتاب حاوی توضیحات مفصلی از تمام اطلاعات اولیه مورد نیاز برای انجام یک مطالعه HACCP است. علاوه بر این، این کتاب به گونه ای طراحی شده است که امکان فتوکپی برخی از شکل ها، جداول و نمودارهای گردش کار را فراهم کند. این نشریه به عنوان یک راهنمای عملی کاربر پسند برای HACCP طراحی شده است و در نظر گرفته شده است که به عنوان مرجع در کارخانه مورد استفاده قرار گیرد. این می تواند به عنوان مقدمه ای بر اصول اولیه برای کسانی که هرگز آموزش HACCP را ندیده اند یا به عنوان یک چک لیست برای کسانی که در حال حاضر از HACCP به صورت روزانه استفاده می کنند استفاده شود.


Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) is a systematic method to identify, evaluate and control food safety hazards. Since its initial development in the 1960s, HACCP has been increasingly used at every stage of the food chain. In many countries, it is a legal requirement for all food business operators to have some form of hazard analysis based on this system, and so there has been a growing interest in all aspects of HACCP.. Leatherhead Food Research has, for many years now, offered a comprehensive food safety training programme. These training courses are now going to be complemented with the first in a series of food safety publications. This guide is designed as an easy-to-use reference book to help all staff implement a thorough HACCP plan into their industry. A good understanding of HACCP is essential right across the board, from team leaders, production and engineering staff, and supervisors to those working the line including CCP monitors. The book contains detailed descriptions of all the basic information required to undertake a HACCP study. In addition to this, the book has been designed to allow photocopying of certain figures, tables and workflow diagrams. This publication has been designed as a practical user-friendly guide to HACCP, and is intended to be used as a reference back in the factory. It can be used as an introduction to the basics for those who have never received HACCP training or as a checklist for those who are already using HACCP on a daily basis.

دانلود کتاب «HACCP: ابزاری برای پیاده سازی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید