دانلود کتاب HACCP: A Practical Approach (به فارسی: HACCP: یک رویکرد عملی) نوشته شده توسط «Sara Mortimore – Carol Wallace (auth.)»
اطلاعات کتاب HACCP: یک رویکرد عملی
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer US
نویسنده: Sara Mortimore – Carol Wallace (auth.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 475 / 500
حجم فایل: 7.05 مگابایت
کد کتاب: 1461450284 , 9781461450283
نوبت چاپ: 3
توضیحات کتاب HACCP: یک رویکرد عملی
HACCP: A Practical Approach، ویرایش سوم بهروزرسانی شده استتا بهترین عملکرد فعلی و پیشرفتهای جدید در برنامه HACCP از آخرین نسخه را در بر گیرد. نسخه در سال 1998 منتشر شد. این کتاب در نظر گرفته شده است تا خلاصه ای از تفکر به روز و رویکردهای بهترین عملکرد برای توسعه، اجرا و نگهداری برنامه های HACCP برای مدیریت ایمنی مواد غذایی باشد.
فصل های مقدماتی. صحنه را تنظیم کنید و خواننده را در مورد تحولات HACCP در 15 سال گذشته به روز کنید. مراحل مقدماتی HACCP، از جمله آماده سازی و برنامه ریزی و طراحی سیستم، ابتدا پوشش داده می شود، سپس خطرات ایمنی مواد غذایی و کنترل آنها در نظر گرفته می شود. پوشش برنامه پیش نیاز به طور قابل توجهی در این نسخه جدید گسترش یافته است که منعکس کننده توسعه آن به عنوان یک سیستم پشتیبانی کلیدی برای HACCP است. فصلهای توسعه، تأیید و نگهداری طرح HACCP نیز بهطور قابلتوجهی بهروزرسانی شدهاند تا عملکرد فعلی را منعکس کند و فصل جدیدی در مورد کاربرد در زنجیره تأمین مواد غذایی اضافه شده است. ضمیمه ها مجموعه جدیدی از مطالعات موردی کاربرد عملی HACCP به اضافه دو مطالعه موردی جدید را ارائه می دهند که به درس های آموخته شده از طریق بررسی حوادث ایمنی مواد غذایی می پردازد. پروفایل های پاتوژن نیز توسط متخصصان به روز شده است تا خلاصه ای به روز از رشد و بقای پاتوژن ها را ارائه دهد که برای تیم های HACCP مفید باشد.
این کتاب هم برای کسانی که در حال توسعه سیستم های HACCP هستند نوشته شده است. برای اولین بار و برای کسانی که نیاز به به روز رسانی، به روز رسانی و تقویت سیستم های موجود خود دارند. مواد جدید و ابزارهای جدید برای کمک به تیم HACCP و وضعیت فعلی در مورد موضوعاتی که هنوز درگیر بحث های بین المللی هستند، مانند برنامه های پیش نیاز عملیاتی، ارائه شده است. همه ابزارها مانند درخت تصمیم و فرمت های ثبت سوابق برای کمک به شما ارائه می شوند و برای موفقیت HACCP الزامی نیستند. خوانندگان راهنمایی میشوند تا مواردی را انتخاب کنند که با موقعیتهایشان مرتبط است و به نظر آنها در تلاشهای HACCP آنها مفید است.
HACCP: A Practical Approach, 3rd edition has been updatedto include the current best practice and new developments in HACCP application since the last edition was published in 1998. This book is intended to be a compendium of up-to-date thinking and best practice approaches to the development, implementation, and maintenance of HACCP programs for food safety management.
Introductory chapters set the scene and update the reader on developments on HACCP over the last 15 years. The preliminary stages of HACCP, including preparation and planning and system design, are covered first, followed by a consideration of food safety hazards and their control. Prerequisite program coverage has been significantly expanded in this new edition reflecting its development as a key support system for HACCP. The HACCP plan development and verification and maintenance chapters have also been substantially updated to reflect current practice and a new chapter on application within the food supply chain has been added. Appendices provide a new set of case studies of practical HACCP application plus two new case studies looking at lessons learned through food safety incident investigation. Pathogen profiles have also been updated by experts to provide an up-to-date summary of pathogen growth and survival characteristics that will be useful to HACCP teams.
The book is written both for those who are developing HACCP systems for the first time and for those who need to update, refresh and strengthen their existing systems. New materials and new tools to assist the HACCP team have been provided and the current situation on issues that are still undergoing international debate, such as operational prerequisite programs. All tools such as decision trees and record-keeping formats are provided to be of assistance and are not obligatory to successful HACCP. Readers are guided to choose those that are relevant to their situations and which they find are helpful in their HACCP endeavors.
دانلود کتاب «HACCP: یک رویکرد عملی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.