دانلود کتاب Great meat: classic techniques and award-winning recipes for selecting, cutting, and cooking beef, lamb, pork, poultry and game (به فارسی: گوشت عالی: تکنیک های کلاسیک و دستور العمل های برنده جایزه برای انتخاب، برش، و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و شکار) نوشته شده توسط «John Hogan – Dave Kelly»
اطلاعات کتاب گوشت عالی: تکنیک های کلاسیک و دستور العمل های برنده جایزه برای انتخاب، برش، و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و شکار
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Fair Winds
نویسنده: John Hogan – Dave Kelly
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 224 / 226
حجم فایل: 25.03 مگابایت
کد کتاب: 1592335810 , 9781592335817

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.