آشپزی

گوشت عالی: تکنیک های کلاسیک و دستور العمل های برنده جایزه برای انتخاب، برش، و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و شکار

Great meat: classic techniques and award-winning recipes for selecting, cutting, and cooking beef, lamb, pork, poultry and game

دانلود کتاب Great meat: classic techniques and award-winning recipes for selecting, cutting, and cooking beef, lamb, pork, poultry and game (به فارسی: گوشت عالی: تکنیک های کلاسیک و دستور العمل های برنده جایزه برای انتخاب، برش، و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و شکار) نوشته شده توسط «John Hogan – Dave Kelly»


اطلاعات کتاب گوشت عالی: تکنیک های کلاسیک و دستور العمل های برنده جایزه برای انتخاب، برش، و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و شکار

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Fair Winds

نویسنده: John Hogan – Dave Kelly

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 224 / 226

حجم فایل: 25.03 مگابایت

کد کتاب: 1592335810 , 9781592335817

دانلود کتاب «گوشت عالی: تکنیک های کلاسیک و دستور العمل های برنده جایزه برای انتخاب، برش، و پختن گوشت گاو، بره، خوک، مرغ و شکار»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید