انسان شناسی: تکامل

کالری خوب، کالری بد

Good Calories, Bad Calories

دانلود کتاب Good Calories, Bad Calories (به فارسی: کالری خوب، کالری بد) نوشته شده توسط «Gary Taubes»


اطلاعات کتاب کالری خوب، کالری بد

موضوع اصلی: خودیاری، روابط و سبک زندگی – رژیم غذایی و تغذیه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Anchor

نویسنده: Gary Taubes

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 640

حجم فایل: 1.57 مگابایت

کد کتاب: 1400040787 , 9780307267948

نوبت چاپ: Reprint

توضیحات کتاب کالری خوب، کالری بد

برای دهه‌ها به ما آموخته‌اند که چربی برای ما مضر است، کربوهیدرات‌ها بهتر است، و کلید وزن سالم خوردن کمتر و ورزش بیشتر است. با این حال، با وجود این توصیه، ما شاهد اپیدمی های بی سابقه چاقی و دیابت بوده ایم. Taubes استدلال می کند که مشکل در کربوهیدرات های تصفیه شده، مانند آرد سفید، نشاسته های آسان هضم شده و قندها نهفته است و کلید سلامتی، نوع کالری است که ما دریافت می کنیم، نه تعداد آنها. این کتاب پیشگامانه توسط نویسنده علمی برنده جوایز، گری تابس، توسط اندرو ویل و … که قرار است طرز فکر ما را در مورد غذا تغییر دهد، نامیده می شود. رژیم غذایی سالم اشتباه است


For decades we have been taught that fat is bad for us, carbohydrates better, and that the key to a healthy weight is eating less and exercising more. Yet despite this advice, we have seen unprecedented epidemics of obesity and diabetes. Taubes argues that the problem lies in refined carbohydrates, like white flour, easily digested starches, and sugars, and that the key to good health is the kind of calories we take in, not the number. Called “a very important book,” by Andrew Weil and …” destined to change the way we think about food,” by Michael Pollan, this groundbreaking book by award-winning science writer Gary Taubes shows us that almost everything we believe about the nature of a healthy diet is wrong.

دانلود کتاب «کالری خوب، کالری بد»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید