دارو

آشپزی بدون گلوتن برای آدمک ها

Gluten-Free Cooking For Dummies

دانلود کتاب Gluten-Free Cooking For Dummies (به فارسی: آشپزی بدون گلوتن برای آدمک ها) نوشته شده توسط «Danna Korn – Connie Sarros»


اطلاعات کتاب آشپزی بدون گلوتن برای آدمک ها

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: For Dummies

نویسنده: Danna Korn – Connie Sarros

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 362

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9780470178102 , 9780470378632 , 0470178108

نوبت چاپ: ZZZ

توضیحات کتاب آشپزی بدون گلوتن برای آدمک ها

من این کتاب را خریدم تا یک مرجع کلی خوب با دستور العمل هایی داشته باشم که وقتی دوستان مبتلا به بیماری سلیاک غذا می خورند درست کنم.

این کتاب چیزی بیش از یک کتاب آشپزی است زیرا حاوی توصیه ها و نکاتی برای ساختن خانه بدون گلوتن است. به عنوان مثال، در ابتدای کتاب، نویسنده هشدار می دهد که باید مطمئن شوید که آشپزخانه شما گلوتنیزه شده است – باید در مورد آلودگی متقابل فکر کنید. از آنجایی که من سبک زندگی را تغییر نمی‌دهم و می‌خواستم فقط برای دوستان بدون گلوتن غذا درست کنم، به چیزهایی مانند برشته کردن یک تکه نان بدون گلوتن در توستری که محصولات مبتنی بر آرد برشته شده داشت فکر نکردم!

من تعدادی از دستور العمل ها را درست کردم از جمله پیکاتا ماهی سالمون آب پز (بسیار خوب)، پای اسفناج (بسیار خوب) و یک نوار لیمو بسیار خوب.

پیروی از دستور العمل ها آسان است و آنهایی که من امتحان کردم هم از نظر بصری جذاب بودند و هم طعم خوبی داشتند – حداقل دوستان بدون گلوتن من هیچ شکایتی نداشتند.


I purchased this book in order to have a good general reference with recipes to make when friends who have Celiac’s disease eat over.

The book is more than just a cookbook as it contains advice and tips for making a gluten free home. For instance in the beginning of the book the author cautions that you must make sure your kitchen is glutenized–you have to think about cross-contamination. Since I’m not making a lifestyle change and wanted to just cook for gluten free friends, I didn’t think about things like toasting a gluten free piece of bread in a toaster that had toasted flour based products!

I made a few of the recipes including Poached Salmon Piccata (very good), Spinach Pie (very good too), and a really good lemon bar.

The recipes are easy to follow and the ones I tried were both visually appealing and tasted good–at least my gluten free friends had no complaints.

دانلود کتاب «آشپزی بدون گلوتن برای آدمک ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.