تجارت

تجارت جهانی غذا و تقاضای مصرف کنندگان برای کیفیت

Global Food Trade and Consumer Demand for Quality

دانلود کتاب Global Food Trade and Consumer Demand for Quality (به فارسی: تجارت جهانی غذا و تقاضای مصرف کنندگان برای کیفیت) نوشته شده توسط «Jean-Christophe Bureau – Wayne Jones – Estelle Gozlan – Stephan Marette (auth.) – Barry Krissoff – Mary Bohman – Julie A. Caswell (eds.)»


اطلاعات کتاب تجارت جهانی غذا و تقاضای مصرف کنندگان برای کیفیت

موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer US

نویسنده: Jean-Christophe Bureau – Wayne Jones – Estelle Gozlan – Stephan Marette (auth.) – Barry Krissoff – Mary Bohman – Julie A. Caswell (eds.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 251 / 255

حجم فایل: 8.10 مگابایت

کد کتاب: 1475753292 , 9781475753295

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تجارت جهانی غذا و تقاضای مصرف کنندگان برای کیفیت

مصرف کنندگان همیشه نگران کیفیت و به ویژه ایمنی غذاهایی بوده اند که می خورند. در سال های اخیر این نگرانی اهمیت بیشتری پیدا کرده است. تمرکز مصرف‌کننده بر ایمنی غذا با گزارش‌هایی در مورد خطرات جدید، مانند خطر ناشی از بیماری «دیوانه گاوی» و منابع آشناتر خطر، مانند پاتوژن‌های منتقله از غذا، آفت‌کش‌ها و هورمون‌ها، تشدید شده است. در عین حال، برخی از مصرف کنندگان به طور فزاینده ای علاقه مند به دانستن بیشتر در مورد نحوه تولید مواد غذایی خود و انتخاب محصولات بر اساس شیوه های تولید هستند. برخی از سؤالاتی که مصرف‌کنندگان می‌پرسند عبارتند از اینکه آیا غذا با استفاده از بیوتکنولوژی مدرن تولید می‌شود، آیا این مواد غذایی تولید می‌شوند یا به صورت گیاهی، چگونه با حیوانات در سیستم‌های تولید گوشت و تخم‌مرغ رفتار می‌شود و آیا غذا با استفاده از روش‌های سنتی تولید می‌شود. روندهای اخیر همچنین افزایش تقاضای مصرف کنندگان را برای انواع محصولات غذایی تازه، خوش طعم و در تمام طول سال نشان می دهد. این امر باعث افزایش تجارت جهانی مواد غذایی شده است. به عنوان مثال، مصرف کنندگان در آب و هوای معتدل مانند آمریکای شمالی قادر به خرید تمشک در طول سال هستند و اروپایی ها می توانند از قهوه آمریکای جنوبی لذت ببرند. تجارت محصولات غذایی فرآوری شده در واقع با سرعت بیشتری نسبت به تجارت کالاهای کشاورزی در حال افزایش است، که بیشتر به تقاضای تنوع در میان مصرف کنندگان می پردازد.


Consumers have always been concerned about the quality, and particularly the safety, of the foods they eat. In recent years this concern has taken on additional prominence. Consumer focus on food safety has been sharpened by reports about new risks, such as that posed by “mad cow” disease, and about more familiar sources of risk, such as food­ borne pathogens, pesticides, and hormones. At the same time, some consumers are in­ creasingly interested in knowing more about how their food is produced and in selecting products based on production practices. Some of the questions consumers are asking in­ clude whether food is produced with the use of modern biotechnology, whether it is or­ ganically produced, how animals are treated in meat and egg production systems, and whether food is produced using traditional methods. Recent trends also show increased consumer demand for a variety of food products that are fresh, tasty, and available on a year-round basis. This has fostered increased global trade in food. For example, consumers in temperate climates such as North America are able to buy raspberries throughout the year, and Europeans can enjoy South American coffee. Trade in processed food products is actually increasing more rapidly than trade in agricultural commodities, further addressing the demand for variety among consumers.

دانلود کتاب «تجارت جهانی غذا و تقاضای مصرف کنندگان برای کیفیت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید