دانلود کتاب Fundamentals of Menu Planning (به فارسی: مبانی برنامه ریزی منو) نوشته شده توسط «Paul J. McVety – Bradley J. Ware – Claudette Lévesque Ware»
اطلاعات کتاب مبانی برنامه ریزی منو
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: John Wiley & Sons
نویسنده: Paul J. McVety – Bradley J. Ware – Claudette Lévesque Ware
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 275
حجم فایل: 6.52 مگابایت
کد کتاب: 0470072679 , 9780470072677
نوبت چاپ: 3rd ed
توضیحات کتاب مبانی برنامه ریزی منو
درک اصول برنامهریزی منو برای ایجاد یک مفهوم موفق خدمات غذایی ضروری است، زیرا منو پایهای است که بر اساس آن یک عملیات خدمات غذایی شهرت و سود خود را ایجاد میکند. با انعکاس آخرین روندهای منو در صنعت رستوران، نویسندگان نشان می دهند که چگونه تحقیقات، نظرسنجی ها و تجزیه و تحلیل فروش کلید برنامه ریزی و طراحی منو هستند. مبانی برنامه ریزی منو، ویرایش سوم مروری کامل بر جنبه های کلیدی برنامه ریزی منو، از جمله طراحی، نوشتن، هزینه یابی، بازاریابی و بازرگانی یک منو. مطالب این نسخه به سه بخش تقسیم شده است. بخش اول بر تکامل منو تمرکز دارد و شامل موضوعاتی مانند روندهای منو در صنعت، انجام تحقیقات بازار و ایجاد نظرسنجی بازار، دستورالعمل های تغذیه و رژیم غذایی، و برنامه ریزی منو است. بخش دوم جنبههای مالی برنامهریزی منو را بررسی میکند، مانند انجام تست عملکرد، ایجاد و نوشتن دستور العملهای استاندارد، و هزینههای دستور پخت. بخش سوم شامل نوشتن، طراحی و بازرگانی منو است. با استفاده از این منبع در دسترس، دانشجویان مدیریت مهماننوازی، دانشجویان آشپزی، رستورانداران و سایر متخصصان خدمات غذا، همگی درک کاملی از این که چگونه یک منوی مؤثر و با موفقیت برنامهریزی شده برای موفقیت و سودآوری شرکت خدمات غذایی گستردهتر است، به دست خواهند آورد.
دانلود کتاب «مبانی برنامه ریزی منو»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.