آشپزی

مرغ سرخ شده: دستور العمل هایی برای غذاهای کلاسیک ترد، ترد و راحت

Fried chicken : recipes for the crispy, crunchy, comfort-food classic

دانلود کتاب Fried chicken : recipes for the crispy, crunchy, comfort-food classic (به فارسی: مرغ سرخ شده: دستور العمل هایی برای غذاهای کلاسیک ترد، ترد و راحت) نوشته شده توسط «Rebecca D. Lang – John Lee»


اطلاعات کتاب مرغ سرخ شده: دستور العمل هایی برای غذاهای کلاسیک ترد، ترد و راحت

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Rebecca D. Lang – John Lee

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 123

حجم فایل: 17.58 مگابایت

کد کتاب: 1607747251 , 9781607747253

نوبت چاپ: First edition

توضیحات کتاب مرغ سرخ شده: دستور العمل هایی برای غذاهای کلاسیک ترد، ترد و راحت

یک کتاب آشپزی غیرقابل مقاومت با بیش از 50 دستور غذای مرغ سوخاری مناسب برای خانواده – از جمله غذاهای کلاسیک جنوبی، تحت تأثیر جهانی، و انواع ماهیتابه و سرخ شده.
     مرغ سرخ شده در بهترین حالت غذای راحتی است. مرغ سوخاری که در کنار بیسکویت، روی وافل یا فقط به تنهایی سرو می‌شود، یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان است. در مرغ سرخ شده، ربکا لانگ، سرآشپز جنوبی، 50 مورد از وسوسه‌انگیزترین و جذاب‌ترین تنوع‌های کلاسیک را جمع‌آوری می‌کند. غذاهای مورد علاقه چند ساله مانند مرغ خیس شده با دوغ، مرغ سرخ شده با بیکن خفه شده در سس وجود دارد. تنسی هات چیکن; انگشتان مرغ مناسب برای بچه ها؛ و حتی مرغ سرخ شده جنوبی بدون گلوتن. همچنین دستور العمل های الهام گرفته شده بین المللی مانند بال های خیابانی سایگون، بال های آب نبات چوبی چینی، تاکوهای مرغ سرخ شده با لیمو مکزیکی، و مرغ سرخ شده کره ای با سس گوچوجانگ ارائه شده است. همه این دستور العمل ها به طور بی عیب و نقص آزمایش شده، بدون اشتباه هستند، و تمام خانواده از مرغ کاملاً سرخ شده ستایش می کنند.


An irresistible cookbook featuring more than 50 family-friendly fried chicken recipes–including classic Southern, globally influenced, and skillet- and deep-fried variations.
     Fried chicken is comfort food at its finest. Served alongside a biscuit, atop waffles, or just on its own, fried chicken is one of the most universally loved foods around. In Fried Chicken, Southern chef Rebecca Lang collects 50 of the most tantalizing, crowd-pleasing variations on the classic. There are perennial favorites like Buttermilk-Soaked, Bacon-Fried Chicken Smothered in Gravy; Tennessee Hot Chicken; kid-friendly Chicken Fingers; and even Gluten-Free Southern Fried Chicken. Also featured are internationally inspired recipes, such as Saigon Street Wings, Chinese Lollipop Wings, Mexican-Lime Fried Chicken Tacos, and Korean Fried Chicken with Gochujang Sauce. All of these recipes are impeccably tested, foolproof, and will have the whole family singing the praises of perfectly fried poultry

دانلود کتاب «مرغ سرخ شده: دستور العمل هایی برای غذاهای کلاسیک ترد، ترد و راحت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید