دانلود کتاب Freeze-drying of pharmaceuticals and biopharmaceuticals: principles and practice (به فارسی: خشک کردن انجمادی داروها و بیوداروها: اصول و عمل) نوشته شده توسط «Felix Franks»
اطلاعات کتاب خشک کردن انجمادی داروها و بیوداروها: اصول و عمل
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: Felix Franks
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 210
حجم فایل: 20.66 مگابایت
کد کتاب: 0854042687 , 9780854042685
توضیحات کتاب خشک کردن انجمادی داروها و بیوداروها: اصول و عمل
خشک کردن انجمادی که در گذشته در صنایع غذایی رایج بود، اخیراً توسط صنعت داروسازی به عنوان یک روش استاندارد برای تولید فرآورده های جامد پایدار پذیرفته شده است. فریز خشک کردن داروها و بیوداروها اولین کتابی است که به طور خاص این فرآیند را به عنوان مرتبط با صنعت داروسازی توصیف می کند. تاکید این کتاب بر خواص مواد فرآوری شده، چگونگی فرمولاسیون موثر و نحوه نگهداری و عرضه به بازار است. با شروع یک مرور تاریخی از فرآیند، خشک کردن انجمادی داروها و بیوداروها به طور خلاصه فرآیندها و تجهیزات درگیر را توصیف می کند، از جمله: فیزیک، شیمی و بیوشیمی مرتبط با انجماد، جنبه های توسعه فرمول، خشک کردن اولیه و ثانویه. اقتصاد و مهندسی افزایش مقیاس. و مهمتر از همه ویژگی های محصول خشک شده. همچنین به تفصیل علم پشت خشک کردن انجمادی، مانند خواص جامدات کریستالی و آمورف را مورد بحث قرار می دهد. این کتاب با مطالعات موردی منتخب به پایان می رسد و در مورد آینده خشک کردن انجمادی، پیشرفت در روش های خشک کردن جایگزین بحث می کند و با کتابشناسی گسترده به پایان می رسد. این کتاب که توسط یک متخصص برجسته در این زمینه نوشته شده است، در درجه اول برای توسعه دهندگان محصولات و فرآیندها در صنعت بیوداروسازی و دانشگاه ها طراحی شده است. ادامه مطلب… مطلب: 1: پیشینه تاریخی; 1.1: خشک کردن به عنوان یک روش نگهداری. 1.2: ظهور انجماد خشک صنعتی. 1.3: عناصر ثبات. 1.4: چرا Freeze-Dry؟ 1.5: ثبات – جنبه منفی. 2: توالی فرآیند به طور خلاصه. 2.1: تجهیزات. 2.2: فرآیند خشک کردن – انتقال حرارت و جرم همراه. 2.3: “خشک” چقدر خشک است؟ 2.4: چرا خشک نمی شود؟ 3: پارامترهای اساسی محصول و فرآیند. 3.1: ملاحظات کلی; 3.2: پارامترهای فرمولاسیون. 3.3: پارامترهای فرآیند. 3.4: ماهیت چند رشته ای خشک کردن انجمادی. 3.5: نتیجه گیری. 4: فیزیک ضروری دمای پایین و انجماد. 4.1: سرما در مقابل انجماد – سرد شدن کم. 4.2: سرمای عمیق – آب سرد نشده؛ 4.3: خواص فیزیکی آب سرد نشده. 4.4: یخ – هسته در آب سرد نشده. 4.5: یخ – تبلور و عادات کریستالی آن. 4.6: هسته زایی و تبلور یخ و املاح در محلول های آبی. 4.7: انتقال های چندشکل، هیدرات ها و هیدرات های گذرا. 4.8: انجماد شیشه ای به عنوان جلوگیری از تبلور. 4.9: انجماد در بسترهای پیچیده بیولوژیکی. 5: شیمی ضروری و بیوشیمی مرتبط با دمای پایین و انجماد. 5.1: ویژگی های فیزیکوشیمیایی سیستم های مبتنی بر آب در شرایط سرمای عمیق. 5.2: غیر فعال کردن پروتئین ها در سرما. 5.3: تغییر روابط فاز در هنگام انجماد. 5.4: تبلور یوتکتیک اجزای بافر pH. 5.5: اثرات غلظت انجماد بر سینتیک واکنش. 5.6: رفتار فاز سه تایی و چند جزئی پیچیده. 5.7: فوق اشباع و انجماد: اهمیت نمودار حالت. 5.8: شیشه های آبی به عنوان محلول های جامد. 6: خواص فیزیکی جامدات کریستالی و بی شکل. 6.1: جامدات کریستالی و آمورف – مقایسه. 6.2: فرآیندهای غیرتعادلی در جامدات آمورف. 6.3: آرامش آهسته در طول سرمایش و گرمایش. 6.4: انتقال شیشه ای – خلاصه. 6.5: حالت های آمورف و رفتار انجماد. 6.6: علم مواد در مورد انتقال شیشه ای – ارتباط آن با خشک کردن انجمادی. 7: مواد کمکی: نقش آنها در طراحی فرمولاسیون منطقی. 7.1: تعاریف و طبقه بندی ها. 7.2: ویژگی ها و الزامات. 7.3: تخمین Tg مخلوط های پیچیده. 7.4: اثرات مواد جانبی بر ویژگی های محصول. 7.5: پیامدهای خشک کردن انجمادی. 7.6: جداسازی مواد کمکی در آماده سازی های آمورف خشک شده. 7.7: عینک های دارویی – جنبه های فرمولاسیون. 7.8: محدودیت ها. 7.9: درجات آزادی عملیاتی. 8: خشک کردن اولیه – تصعید یخ. 8.1: اصول انتقال گرما و جرم جفت شده. 8.2: مدل; 8.3: مکانیسم های انتقال حرارت. 8.4: تأثیرات فرمولاسیون و روش انجماد بر تصعید یخ. 8.5: تأثیر متقابل فشار، دما و زمان. 8.6: پارامترهای قابل تنظیم: فرمولاسیون، غلظت و عمق پر. 8.7: شرایط ایده آل. 8.8: تسریع در خشک کردن انجماد. 8.9: نظارت بر تصعید یخ. 8.10: خلاصه; 9: خشک کردن ثانویه. 9.1: آب یخ زده (باقیمانده)؛ 9.2: حذف آب منجمد نشده با انتشار. 9.3: اثرات فشار. 9.4: اثر محتوای آب. 9.5: اثرات عمق پر و مورفولوژی کیک. 9.6: اثر دما. 9.7: نرم شدن و فروپاشی. 9.8: پروتکل های خشک کردن عملیاتی – افزایش دما و گرمایش گام به گام. 10: برخی از جنبه های عملی – اقتصاد و مهندسی; 10.1: افزایش مقیاس و تولید ICH. 10.2: اقتصاد; 10.3: بسته شدن ویال. بسته بندی؛ 10.4: نظارت و کنترل فرآیند. 10.5: مسائل ثبات؛ 11: محصول خشک. 11.1: حالت فیزیکی: کریستالی یا آمورف؟ 11.2: علم مواد ضروری محصولات کریستالی و آمورف. 11.3: ملزومات تکنیک های حرارتی. 11.4: شکنندگی و برآورد آن. 11.5: نظارت بر پایداری فیزیکی و شیمیایی. 11.6: تخمین عمر مفید مفید. 11.7: دینامیک در محلول های فوق اشباع. 11.8: آب باقیمانده و برآورد آن. 11.9: آب باقیمانده: تأثیر آن بر پایداری. 11.10: مسائل حل نشده؛ 11.11: بازسازی در محل استفاده. 12: سوابق موردی; 12.1: مقدمه; 12.2: انتخاب فرمولاسیون. 12.3: بهینه سازی چرخه فرآیند. 12.4: پالایش همزمان محصول و فرآیند. 12.5: شکست های سهوی – “مشکلات غیر منتظره”؛ 12.6: ناآشنایی با پارامترهای انجماد خشک کردن. 12.7: رهاسازی آب در محل در حین ذخیره سازی. 12.8: خلاصه و نتیجه گیری. 13: فراتر از انجماد خشک کردن. 13.1: فن آوری های جایگزین حذف آب؛ 13.2: خشک کردن تبخیری: اصول و تمرین. 13.3: خشک شدن تبخیری: وضعیت فعلی. 13.4: مقایسه با خشک کردن انجمادی. 14: قدردانی; 15: کتابشناسی چکیده: این کتاب با هدف توسعه دهندگان محصول و فرآیند در صنعت بیوداروسازی و دانشگاه، اولین کتابی است که خشک کردن انجمادی را به عنوان مرتبط با صنعت داروسازی توصیف می کند. ادامه مطلب…
Freeze-drying, in the past popular in the food industry, has more recently been adopted by the pharmaceutical industry as a standard method for the production of stable solid preparations. Freeze-drying of Pharmaceuticals and Biopharmaceuticals is the first book to specifically describe this process, as related to the pharmaceutical industry. The emphasis of this book is on the properties of the materials processed, how effective formulations are arrived at, and how they are stored and marketed. Beginning with a historical overview of the process, Freeze-drying of Pharmaceuticals and Biopharmaceuticals briefly describes the processes and equipment involved, including: the physics, chemistry and biochemistry associated with freezing, aspects of formulation development, primary and secondary drying; the economics and engineering of scaling up; and, most importantly, attributes of the dried product. It also discusses in detail the science behind freeze-drying, such as the properties of crystalline and amorphous solids. The book concludes with selected case studies and discusses the future of freeze-drying, advances in alternative drying methods, and concludes with an extensive bibliography. This book, written by a leading expert in the field, is aimed primarily at product and process developers in the biopharmaceutical industry and academia. Read more… Content: 1: Historical Background; 1.1: Drying as a preservation method; 1.2: The advent of industrial freeze-drying; 1.3: Elements of stability; 1.4: Why Freeze-Dry?; 1.5: Stability – the downside; 2: The Process Sequence in Summary; 2.1: Equipment; 2.2: The drying process – coupled heat and mass transfer; 2.3: How dry is “Dry”?; 2.4: Why not freeze-dry?; 3: Essential Product and Process Parameters; 3.1: General considerations; 3.2: Formulation parameters; 3.3: Process parameters; 3.4: The multidisciplinary nature of freeze-drying; 3.5: Conclusions; 4: Essential Physics of Low Temperature and Freezing; 4.1: Chill versus freezing – undercooling; 4.2: Deep chill – undercooled water; 4.3: Physical properties of undercooled water; 4.4: Ice – nucleation in undercooled water; 4.5: Ice – its crystallisation and crystal habits; 4.6: Nucleation and crystallisation of ice and solutes in aqueous solutions; 4.7: Polymorphic transitions, hydrates and transient hydrates; 4.8: Vitrification as avoidance of crystallisation; 4.9: Freezing in complex biological substrates; 5: Essential Chemistry and Biochemistry associated with low temperature and freezing; 5.1: Physicochemical properties of water-based systems under conditions of deep chill; 5.2: Cold inactivation of proteins; 5.3: Changing phase relationships during freezing; 5.4: Eutectic crystallisation of pH buffer components; 5.5: Effects of freeze concentration on reaction kinetics; 5.6: Complex ternary and multicomponent phase behaviour; 5.7: Supersaturation and vitrification: importance of the state diagram; 5.8: Aqueous glasses as solid solutions; 6: Physical properties of crystalline and amorphous solids; 6.1: Crystalline and amorphous solids – a comparison; 6.2: Non-equilibrium processes in amorphous solids; 6.3: Slow relaxation during cooling and heating; 6.4: The Glass Transition – a summary; 6.5: Amorphous states and freezing behaviour; 6.6: Materials science of the glass transition – its relevance to freeze-drying; 7: Excipients: their role in rational formulation design; 7.1: Definitions and classifications; 7.2: Attributes and requirements; 7.3: Estimation of Tg of complex mixtures; 7.4: Effects of excipients on product attributes; 7.5: Implications for freeze-drying; 7.6: Devitrification of excipients in dried amorphous preparations; 7.7: Pharmaceutical glasses – formulation aspects; 7.8: Constraints; 7.9: Operational degrees of freedom; 8: Primary Drying – the Sublimation of Ice; 8.1: Principles of coupled heat and mass transfer; 8.2: The model; 8.3: Heat transfer mechanisms; 8.4: Influences of formulation and freezing procedure on ice sublimation; 8.5: The interplay of pressure, temperature and time; 8.6: Adjustable parameters: Formulation, concentration and fill depth; 8.7: Ideal conditions; 8.8: Accelerated freeze-drying; 8.9: Monitoring ice sublimation; 8.10: Summary; 9: Secondary Drying; 9.1: Unfrozen (residual) water; 9.2: Removal of unfrozen water by diffusion; 9.3: Effects of pressure; 9.4: Effect of Water Content; 9.5: Effects of fill depth and cake morphology; 9.6: Effect of Temperature; 9.7: Softening and collapse; 9.8: Operational drying protocols – temperature ramping and stepwise heating; 10: Some Practical Aspects – Economics and Engineering; 10.1: Scale up and ICH manufacture; 10.2: Economics; 10.3: Vial closure; packaging; 10.4: Process monitoring and control; 10.5: Stability issues; 11: The Dried Product; 11.1: Physical state: crystalline or amorphous?; 11.2: Essential materials science of crystalline and amorphous products; 11.3: Essentials of thermoanalytical techniques; 11.4: Fragility and its estimation; 11.5: Monitoring physical and chemical stability; 11.6: Estimation of useful shelf life; 11.7: Dynamics in supersaturated solutions; 11.8: Residual water and its estimation; 11.9: Residual water: its influence on stability; 11.10: Unresolved issues; 11.11: Reconstitution at point of use; 12: Case Histories; 12.1: Introduction; 12.2: Choice of formulation; 12.3: Process cycle optimisation; 12.4: Concurrent product and process refinement; 12.5: Inadvertent failures – “unexpected problems”; 12.6: Unfamiliarity with freeze-drying parameters; 12.7: In situ water release during storage; 12.8: Summary and conclusions; 13: Beyond Freeze-drying; 13.1: Alternative water removal technologies; 13.2: Evaporative drying: principles and practice; 13.3: Evaporative drying: the current state; 13.4: Comparisons with freeze-drying; 14: Acknowledgements; 15: Bibliography Abstract: Aimed at product and process developers in the biopharmaceutical industry and academia, this is the first book to describe freeze-drying, as related to the pharmaceutical industry. Read more…
دانلود کتاب «خشک کردن انجمادی داروها و بیوداروها: اصول و عمل»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین
(@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.