دانلود کتاب Four seasons pasta: A year of inspired recipes in the Italian tradition (به فارسی: پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی) نوشته شده توسط «Janet Fletcher»
اطلاعات کتاب پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Chronicle Books
نویسنده: Janet Fletcher
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 132
حجم فایل: 4.26 مگابایت
کد کتاب: 0811839087 , 9780811839082
توضیحات کتاب پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی
در دنیایی که به نظر می رسد همه سعی می کنند سالم تر و فصلی تر غذا بخورند، هیچ چیز برای شام منطقی تر از پاستا با سبزیجات نیست. در چهار فصل پاستا، نویسنده پرفروش جانت فلچر برداشت محصول را دنبال می کند تا بیش از 50 دستور غذای فصلی برای این ترکیب مفید ایجاد کند. فلچر با الهام از مجموعه پاستاهای ایتالیای جنوبی، بسیاری از جواهرات کمتر شناخته شده را کشف کرده است – دستور العمل های منطقه ای معتبر و بی مزه که حتی آشپزهای تازه کار نیز می توانند درست کنند. از یک خورش باقلا بهاره با فوسیلی گرفته تا اسپاگتی تابستانی آلا پالرمیتانا (با کدو سبز، گوجه فرنگی، آنچوی و کیپر)، محصولات فصل اوج همراه با پاستا، یک وعده غذایی کاملا رضایت بخش است. پاییز رادیکیو را با پانچتا و پیاز پخته می کند – سس خوش طعمی برای تالیاتل. حتی زمستان هم برای آشپزخانه ماکارونی محصولاتی فراهم می کند: لوبیا برای سوپ های دلچسب لوبیا و ماکارونی و کلم پیچ برای یک پستو زمستانی. ماکارونی چهار فصل با دستورالعملهایی برای انتخاب ماکارونی خشک، تهیه ماکارونی تازه از ابتدا و تجهیز آشپزخانه ماکارونی، روشی خوشمزه و معقول برای خوردن مادامالعمر را به خوانندگان ارائه میدهد.
دانلود کتاب «پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.