آشپزی

پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی

Four seasons pasta: A year of inspired recipes in the Italian tradition

دانلود کتاب Four seasons pasta: A year of inspired recipes in the Italian tradition (به فارسی: پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی) نوشته شده توسط «Janet Fletcher»


اطلاعات کتاب پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Chronicle Books

نویسنده: Janet Fletcher

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 132

حجم فایل: 4.26 مگابایت

کد کتاب: 0811839087 , 9780811839082

توضیحات کتاب پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی

در دنیایی که به نظر می رسد همه سعی می کنند سالم تر و فصلی تر غذا بخورند، هیچ چیز برای شام منطقی تر از پاستا با سبزیجات نیست. در چهار فصل پاستا، نویسنده پرفروش جانت فلچر برداشت محصول را دنبال می کند تا بیش از 50 دستور غذای فصلی برای این ترکیب مفید ایجاد کند. فلچر با الهام از مجموعه پاستاهای ایتالیای جنوبی، بسیاری از جواهرات کمتر شناخته شده را کشف کرده است – دستور العمل های منطقه ای معتبر و بی مزه که حتی آشپزهای تازه کار نیز می توانند درست کنند. از یک خورش باقلا بهاره با فوسیلی گرفته تا اسپاگتی تابستانی آلا پالرمیتانا (با کدو سبز، گوجه فرنگی، آنچوی و کیپر)، محصولات فصل اوج همراه با پاستا، یک وعده غذایی کاملا رضایت بخش است. پاییز رادیکیو را با پانچتا و پیاز پخته می کند – سس خوش طعمی برای تالیاتل. حتی زمستان هم برای آشپزخانه ماکارونی محصولاتی فراهم می کند: لوبیا برای سوپ های دلچسب لوبیا و ماکارونی و کلم پیچ برای یک پستو زمستانی. ماکارونی چهار فصل با دستورالعمل‌هایی برای انتخاب ماکارونی خشک، تهیه ماکارونی تازه از ابتدا و تجهیز آشپزخانه ماکارونی، روشی خوشمزه و معقول برای خوردن مادام‌العمر را به خوانندگان ارائه می‌دهد.


In a world where everyone seems to be trying to eat more healthfully and seasonally, nothing makes more sense for dinner than pasta with vegetables. In Four Seasons Pasta, best-selling author Janet Fletcher follows the harvest to create more than 50 seasonal recipes for this wholesome combination. Inspired by the southern Italian pasta repertoire, Fletcher has unearthed many little-known gems–authentic, unfussy regional recipes that even novice cooks can make. From a spring fava bean stew with fusilli to summer’s spaghetti alla Palermitana (with zucchini, tomatoes, anchovies and capers), peak-season produce paired with pasta makes a totally satisfying meal. Autumn brings radicchio to braise with pancetta and onions–a savory sauce for tagliatelle. Even winter provides produce for the pasta kitchen: beans for hearty bean-and-pasta soups and kale for a winter pesto. With guidelines for choosing dried pasta, making fresh pasta from scratch, and equipping the pasta kitchen, Four Seasons Pasta offers readers a delicious and sensible way to eat for life.

دانلود کتاب «پاستا چهار فصل: سالی از دستور العمل های الهام گرفته شده در سنت ایتالیایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید