آشپزی

چنگال روی چاقو – کتاب آشپزی: بیش از 300 دستور غذا برای غذای گیاهی در تمام طول سال

Forks Over Knives - The Cookbook: Over 300 Recipes for Plant-Based Eating All Through the Year

دانلود کتاب Forks Over Knives – The Cookbook: Over 300 Recipes for Plant-Based Eating All Through the Year (به فارسی: چنگال روی چاقو – کتاب آشپزی: بیش از 300 دستور غذا برای غذای گیاهی در تمام طول سال) نوشته شده توسط «Del Sroufe – Julieanna Hever MS RD CPT – Isa Chandra Moskowitz – Darshana Thacker – Judy Micklewright»


اطلاعات کتاب چنگال روی چاقو – کتاب آشپزی: بیش از 300 دستور غذا برای غذای گیاهی در تمام طول سال

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: The Experiment

نویسنده: Del Sroufe – Julieanna Hever MS RD CPT – Isa Chandra Moskowitz – Darshana Thacker – Judy Micklewright

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 320

حجم فایل: 8.68 مگابایت

کد کتاب: 1615190619 , 9781615190614

توضیحات کتاب چنگال روی چاقو – کتاب آشپزی: بیش از 300 دستور غذا برای غذای گیاهی در تمام طول سال

رژیم غذایی با غذاهای کامل و گیاهی هرگز ساده تر یا خوشمزه تر نبوده است – 300 دستور العمل کاملاً جدید برای پختن به روش چنگال روی چاقو، هر روز!

Forks Over Knives—کتاب، فیلم، حرکت— دوباره در کتاب آشپزی بازگشته است. راز این است که: اگر می‌خواهید وزن کم کنید، کلسترول خود را کاهش دهید و از بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع 2 پیشگیری کنید (یا حتی معکوس کنید)، غذای مناسب بهترین داروی شماست. هزاران نفر گوشت، لبنیات و روغن ها را حذف کرده اند و نتایج شگفت انگیزی را دیده اند. اگر شما در میان آنها هستید – یا دوست دارید باشید – به این کتاب آشپزی نیاز دارید.

دل سروفه، مردی که پشت برخی از وعده های غذایی لذیذ در فیلم قرار دارد، ثابت می کند که Forks Over فلسفه چاقو این نیست که چه چیزی نمی توانید بخورید، بلکه در مورد چیزی است که می توانید. سرآشپز دل و همکارانش جولیانا هور، جودی میکلورایت، ایزا چاندرا موسکوویتز و دارشانا تاکر میوه‌ها، سبزیجات، غلات و حبوبات سالم را به 300 دستور غذا تبدیل می‌کنند – کلاسیک و غیرمنتظره، با الهام از جهانی و فصلی، و برای هر وعده غذایی روز، همه. در طول سال:

صبحانه: اسموتی بسیار توت، کینوا صبحانه با کمپوت سیب

سالاد، سوپ و خورش: سالاد کلم با سس افرا و خردل، چوچ سبزیجات لوتسا، سیاه لاکی- خورش نخود چشمی

غذاهای پاستا و رشته فرنگی: لینگوین گل کلم سیسیلی، رشته فرنگی سرخ شده با سبزیجات بهاره

سبزیجات سرخ شده، کبابی و له شده: استیک بادمجان کبابی

سبزیجات پخته و پر شده: رول شارد پر شده با ارزن

لوبیا شگفت انگیز: لوبیا سفید و اسکارول با جعفری

غلات عالی: پیتزا پولنتا با گوجه فرنگی و ریحان

دسرها: مربع انجیر زردآلو، ترکیدن با انواع توت ها پینه دوز

. . . و خیلی بیشتر!

دستورالعمل های ساده، مقرون به صرفه و خوشمزه در Forks Over Knives—The Cookbook قدرت غذای سالم واقعی را در دستان شما قرار می دهد. از همین امروز شروع به پختن غذای کامل و گیاهی کنید—این می تواند جان شما را نجات دهد!


A whole-foods, plant-based diet has never been easier or tastier—300 brand-new recipes for cooking the Forks Over Knives way, every day!

Forks Over Knives—the book, the film, the movement—is back again in a Cookbook. The secret is out: If you want to lose weight, lower your cholesterol, and prevent (or even reverse!) chronic conditions such as heart disease and type 2 diabetes, the right food is your best medicine. Thousands of people have cut out meat, dairy, and oils and seen amazing results. If you’re among them—or you’d like to be—you need this cookbook.

Del Sroufe, the man behind some of the mouthwatering meals in the film, proves that the Forks Over Knives philosophy is not about what you can’t eat, but what you can. Chef Del and his collaborators Julieanna Hever, Judy Micklewright, Isa Chandra Moskowitz, and Darshana Thacker transform wholesome fruits, vegetables, grains, and legumes into 300 recipes—classic and unexpected, globally and seasonally inspired, and for every meal of the day, all through the year:

Breakfast: Very Berry Smoothie, Breakfast Quinoa with Apple Compote

Salads, Soups and Stews: Kale Salad with Maple-Mustard Dressing, Lotsa Vegetable Chowder, Lucky Black-Eyed Pea Stew

Pasta and Noodle Dishes: Sicilian Cauliflower Linguine, Stir-Fried Noodles with Spring Vegetables

Stir-Fried, Grilled and Hashed Vegetables: Grilled Eggplant Steaks

Baked and Stuffed Vegetables: Millet-Stuffed Chard Rolls

The Amazing Bean: White Beans and Escarole with Parsnips

Great Grains: Polenta Pizza with Tomatoes and Basil

Desserts: Apricot Fig Squares, Bursting with Berries Cobbler

. . . and much more!

Simple, affordable, and delicious, the recipes in Forks Over Knives—The Cookbook put the power of real healthy food in your hands. Start cooking the whole-food, plant-based way today—it could save your life!

دانلود کتاب «چنگال روی چاقو – کتاب آشپزی: بیش از 300 دستور غذا برای غذای گیاهی در تمام طول سال»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید