دارو

کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp

Foodborne Disease Handbook vol II: Viruses, Parasites, Pathogens, and Haccp

دانلود کتاب Foodborne Disease Handbook vol II: Viruses, Parasites, Pathogens, and Haccp (به فارسی: کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp) نوشته شده توسط «Hui – Yiu H. – Murrell – K. Darwin – Nip – Wai-Kit – Sattar – Syed – Stanfield – Peggy»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Hui – Yiu H. – Murrell – K. Darwin – Nip – Wai-Kit – Sattar – Syed – Stanfield – Peggy

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 533 / 534

حجم فایل: 49.78 مگابایت

کد کتاب: 1351072102 , 9781351072106

نوبت چاپ: Second edition, revised and expanded

توضیحات کتاب کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp

مطالعه بیماری های منتقله از غذا، با تمرکز بر ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و HACCP. این ویرایش دوم شامل فصول جدیدی در مورد نقش مراکز سمی ایالات متحده در مواجهه با ویروس ها، تشخیص ویروس های روده انسانی در غذاها، ملاحظات زیست محیطی در جلوگیری از گسترش هپاتیت A از طریق غذا، انگل های غذاهای دریایی، اصول HACCP و برنامه های کنترل برای عملیات خدمات غذایی و غیره است.


A study of foodborne disease, focusing on viruses, parasites, pathogens and HACCP. This second edition contains new chapters on the role of US poison centres in viral exposures, detection of human enteric viruses in foods, environmental consideration in preventing foodborne spread of hepatitis A, seafood parasites, HACCP principles and control programmes for foodservice operations, and more

دانلود کتاب «کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید