دانلود کتاب Foodborne Disease Handbook vol II: Viruses, Parasites, Pathogens, and Haccp (به فارسی: کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp) نوشته شده توسط «Hui – Yiu H. – Murrell – K. Darwin – Nip – Wai-Kit – Sattar – Syed – Stanfield – Peggy»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Hui – Yiu H. – Murrell – K. Darwin – Nip – Wai-Kit – Sattar – Syed – Stanfield – Peggy
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 533 / 534
حجم فایل: 49.78 مگابایت
کد کتاب: 1351072102 , 9781351072106
نوبت چاپ: Second edition, revised and expanded
توضیحات کتاب کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp
مطالعه بیماری های منتقله از غذا، با تمرکز بر ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و HACCP. این ویرایش دوم شامل فصول جدیدی در مورد نقش مراکز سمی ایالات متحده در مواجهه با ویروس ها، تشخیص ویروس های روده انسانی در غذاها، ملاحظات زیست محیطی در جلوگیری از گسترش هپاتیت A از طریق غذا، انگل های غذاهای دریایی، اصول HACCP و برنامه های کنترل برای عملیات خدمات غذایی و غیره است.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای بیماری های منتقله از غذا جلد دوم: ویروس ها، انگل ها، پاتوژن ها و Haccp»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.