آشپزی

بستنی Food52 و دوستان: 60 دستور غذا و ریف برای آشپزی، ساندویچ، بستنی بدون چروک شدن و غیره

Food52 ice cream & friends: 60 recipes & riffs for sorbets, sandwiches, no-churn ice creams and more

دانلود کتاب Food52 ice cream & friends: 60 recipes & riffs for sorbets, sandwiches, no-churn ice creams and more (به فارسی: بستنی Food52 و دوستان: 60 دستور غذا و ریف برای آشپزی، ساندویچ، بستنی بدون چروک شدن و غیره) نوشته شده توسط «Editors Of Food52»


اطلاعات کتاب بستنی Food52 و دوستان: 60 دستور غذا و ریف برای آشپزی، ساندویچ، بستنی بدون چروک شدن و غیره

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Potter;Ten Speed;Harmony

نویسنده: Editors Of Food52

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

حجم فایل: 127.43 مگابایت

کد کتاب: 039957803X , 9780399578038

نوبت چاپ: First edition

توضیحات کتاب بستنی Food52 و دوستان: 60 دستور غذا و ریف برای آشپزی، ساندویچ، بستنی بدون چروک شدن و غیره

مجموعه ای سرگرم کننده از 60 دستور غذا، ریف، تاپینگ، و ایده های سرو بستنی در همه سبک ها. بستنی با دوستان لذت‌بخش‌تر است، اما همچنین با مخروط‌ها، آبپاش‌ها، آجیل‌های شیرینی‌شده، عسل داغ – شما به جایی که می‌رویم می‌رسید. بنابراین ویراستاران Food52 شصت دستور العمل کاملاً آزمایش شده برای دسرهای منجمد در همه سبک ها و یک میلیارد ایده (به دادن یا گرفتن چند) برای تاپینگ ها و افزودنی ها گرد هم آوردند. طعم‌های شگفت‌انگیزی وجود دارد – مانند بستنی رول دارچین، کاستارد منجمد قهوه، و کرمولادای هندوانه کبابی – و بر روی طعم‌های دلخواه ماندگاری مانند ادویه‌های ادویه‌دار، مخروط‌های برفی نعناع گیلاس، و حتی آلاسکا پخته شده با فندق شکلاتی وجود دارد. ساندویچ های نمکی و وافل، شناورهای دمنده و چیزی به نام «اسپوم» وجود دارد. ترفندهایی برای تهیه بستنی بدون سازنده و تند کردن چیزهای خریداری شده در فروشگاه وجود دارد، و Hail Marys برای زمانی که همه چیز خراب می شود (مثل زمانی که – اوه! – همه بستنی ها آب می شوند). اما عصبی نباشید: حتی اگر قبلا هرگز بستنی درست نکرده اید، با این کتاب بی سر و صدا و سرگرم کننده دست خوبی دارید. اجازه بازی کردن خود را در نظر بگیرید (و یک تن بستنی واقعا خوب بخورید).


A fun collection of 60 recipes, riffs, toppings, and serving ideas for ice creams of all styles. Ice cream is more fun with friends, but also with cones, sprinkles, candied nuts, hot honey—you get where we’re going. So the editors of Food52 brought together sixty well-tested recipes for frozen desserts of all styles and a billion (give or take a few) ideas for toppings and add-ons. There are surprising flavors—think cinnamon roll ice cream, coffee frozen custard, and grilled watermelon cremolada—and spins on enduring favorites, such as spiced fudgesicles, cherry-mint snow cones, and even a chocolate-hazelnut baked Alaska. There are Saltine and waffle sandwiches, boozy floats, and something called “spoom.” There are tricks for making ice cream without a maker and spiffing up the store-bought stuff, and Hail Marys for when things go wrong (like when—whoops!—all the ice cream melts). But don’t be nervous: even if you’ve never made ice cream before, you’re in good hands with this no-fuss, all-fun book. Consider it your permission to play (and eat a ton of really good ice cream).

دانلود کتاب «بستنی Food52 و دوستان: 60 دستور غذا و ریف برای آشپزی، ساندویچ، بستنی بدون چروک شدن و غیره»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید