علم علم

قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی

Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques

دانلود کتاب Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (به فارسی: قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی) نوشته شده توسط «Montet – Didier – Ray – Ramesh C»


اطلاعات کتاب قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Montet – Didier – Ray – Ramesh C

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 365

حجم فایل: 4.75 مگابایت

کد کتاب: 1498788432 , 9781498788434

دانلود کتاب «قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید