دانلود کتاب Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (به فارسی: قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی) نوشته شده توسط «Montet – Didier – Ray – Ramesh C»
اطلاعات کتاب قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Montet – Didier – Ray – Ramesh C
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2017
تعداد صفحه: 365
حجم فایل: 4.75 مگابایت
کد کتاب: 1498788432 , 9781498788434
دانلود کتاب «قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.