دانلود کتاب Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (به فارسی: قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی) نوشته شده توسط «Montet – Didier – Ray – Ramesh C»
اطلاعات کتاب قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Montet – Didier – Ray – Ramesh C
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2017
تعداد صفحه: 365
حجم فایل: 4.75 مگابایت
کد کتاب: 1498788432 , 9781498788434
دانلود کتاب «قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)