علم علم

قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی

Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques

دانلود کتاب Food Traceability and Authenticity : Analytical Techniques (به فارسی: قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی) نوشته شده توسط «Montet – Didier – Ray – Ramesh C»


اطلاعات کتاب قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Montet – Didier – Ray – Ramesh C

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 365

حجم فایل: 4.75 مگابایت

کد کتاب: 1498788432 , 9781498788434

دانلود کتاب «قابلیت ردیابی و اصالت غذا: تکنیک های تحلیلی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید