دانلود کتاب Food Safety Management Systems: Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business (Food Microbiology and Food Safety) (به فارسی: سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی: دستیابی به کنترل مدیریتی فعال عوامل خطر بیماری ناشی از غذا در یک کسب و کار خدمات غذایی خرده فروشی (میکروبیولوژی مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی)) نوشته شده توسط «Hal King»
اطلاعات کتاب سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی: دستیابی به کنترل مدیریتی فعال عوامل خطر بیماری ناشی از غذا در یک کسب و کار خدمات غذایی خرده فروشی (میکروبیولوژی مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی)
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Hal King
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2020
تعداد صفحه: 209 / 199
حجم فایل: 3.34 مگابایت
کد کتاب: 3030447340 , 9783030447342
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی: دستیابی به کنترل مدیریتی فعال عوامل خطر بیماری ناشی از غذا در یک کسب و کار خدمات غذایی خرده فروشی (میکروبیولوژی مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی)
این کتابچه راهنمای پیشگیری از شیوع بیماری های منتقله از طریق غذا اولین مورد از نوع خود برای صنعت خدمات غذایی خرده فروشی است. هال کینگ، متخصص محترم بهداشت عمومی به خواننده کمک می کند تا یک سیستم مدیریت ایمنی غذا را درک، طراحی و پیاده سازی کند که کنترل فعال مدیریتی را در همه موسسات خدمات غذایی خرده فروشی، چه به عنوان بخشی از زنجیره رستوران های چندگانه و چه برای صاحبان امتیاز چند رستوران، به دست خواهد آورد.
طبق جدیدترین دادههای منتشر شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC)، موسسات خدمات غذایی خردهفروشی شایعترین مکانهای گزارش شده (60%) هستند که هر ساله منجر به شیوع بیماریهای ناشی از غذا در ایالات متحده میشوند. . سازمان غذا و دارو (FDA) گزارش داده است که به منظور کاهش موثر عوامل خطر اصلی بیماری های ناشی از غذا در خدمات خرده فروشی غذا، یک تجارت خدمات غذایی باید از سیستم های مدیریت ایمنی غذا (FSMS) استفاده کند. با این حال، کمتر از 11 درصد از مشاغل خدمات غذایی حسابرسی شده در گزارش سال 2018 با استفاده از یک FSMS به خوبی مستند شده بودند. واضح است که باید تمرکز بیشتری بر پیشگیری از بیماریهای ناشی از غذا و شیوع بیماریها در موسسات خدمات غذایی خردهفروشی صورت گیرد.
هدف این کتاب کمک به شرکتهای خردهفروشی خدمات غذایی در پیادهسازی FSMS برای دستیابی به کنترل فعال مدیریتی (AMC) عوامل خطر بیماری ناشی از غذا است. این یک منبع کلیدی برای متخصصان خردهفروشی در تمام سطوح صنعت خدمات غذایی خردهفروشی و رهبرانی است که وظیفه دارند بخشهای ایمنی مواد غذایی را در این سازمانها ایجاد و مدیریت کنند.
According to the most recently published data by the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), retail food service establishments are the most commonly reported locations (60%) leading to foodborne disease outbreaks in the United States every year. The Food and Drug Administration (FDA) has reported that in order to effectively reduce the major foodborne illness risk factors in retail food service, a food service business should use Food Safety Management Systems (FSMS); however less than 11% of audited food service businesses in a 2018 report were found using a well-documented FSMS. Clearly, there needs to be more focus on the prevention of foodborne disease illnesses and outbreaks in retail food service establishments.
The purpose of this book is to help retail food service businesses implement FSMS to achieve Active Managerial Control (AMC) of foodborne illness risk factors. It is a key resource for retail professionals at all levels of the retail food service industry, and those leaders tasked to build and manage food safety departments within these organizations.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.