دانلود کتاب Food Safety Management Programs: Applications, Best Practices, and Compliance (به فارسی: برنامه های مدیریت ایمنی مواد غذایی: برنامه های کاربردی، بهترین روش ها و انطباق) نوشته شده توسط «Debby L Newslow»
اطلاعات کتاب برنامه های مدیریت ایمنی مواد غذایی: برنامه های کاربردی، بهترین روش ها و انطباق
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press Taylor & Francis Group
نویسنده: Debby L Newslow
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 382
حجم فایل: 23.38 مگابایت
کد کتاب: 1439826803 , 9781439826805
توضیحات کتاب برنامه های مدیریت ایمنی مواد غذایی: برنامه های کاربردی، بهترین روش ها و انطباق
“ارزش یک سیستم مدیریتی موثر، به خوبی تعریف شده، اجرا شده و حفظ شده، قیمتی ندارد. بر اساس الزامات ISO 900 I، ISO 22000 و PAS 220، این متن مجموعه ای از ابزارهای مبتنی بر مشارکت را ارائه می دهد که می تواند برای توسعه، اجرا و نگهداری یک سیستم مبتنی بر مدیریت در صنایع غذایی استفاده شود. این کتاب به وضوح نحوه انتخاب سیستم مناسب برای یک سازمان، الزامات، نحوه شناسایی شکافها در سیستم و راههای ادغام این منابع در عملیات فردی را توضیح میدهد. نویسنده همچنین برنامههای ISO و HACCP را با هم مقایسه میکند و همچنین شامل مطالعات موردی از متخصصان میشود.”–
“بیش از 20 سال است که درباره استانداردهای مبتنی بر سازمان بینالمللی استاندارد (ISO) صحبت میکنیم و اینکه آیا وجود دارد یا نه. مکانی برای این استانداردها در صنایع غذایی است. اکثر صنایع غذایی احساس میکنند که ما تمام مقررات و الزامات لازم برای تولید محصولات ایمن با بالاترین کیفیت را داریم. آیا این واقعا درست است؟ انطباق با ISO فقط در صورتی لازم بود که محصول به خارج از کشور ارسال شده باشد. ISO نیاز به مستندات زیادی داشت. هزینه آن بسیار زیاد است. فقط لازم نبود درک مزایای داخلی داشتن یک سیستم ساختاریافته دشوار بود. در طول سالها، برخی از شرکتهایی که تصمیم گرفتند سیستم استانداردهای مبتنی بر ISO را امتحان کنند، مزایای زیادی دیدهاند. دیگران هنوز در تعجب هستند که آیا ارزش آن را داشت یا نه. به سختی می توان یک دلار پس انداز کرد برای چیزی مانند فراخوانی که اتفاق نیفتاد! بنابراین اکنون، در دنیای امروز، دوباره میپرسیم: «آیا در صنایع غذایی جایی برای سیستمهای مدیریت ساختاریافته وجود دارد؟» شکی نیست که یک سیستم مدیریت ساختاریافته و مؤثر میتواند یک سازمان را ارتقا دهد. همچنین بدیهی است که یک سیستم ناکافی و ضعیف طراحی شده می تواند یک آسیب واقعی برای یک سازمان باشد. این بیانیه بر اساس تجربه چندین ساله و مواجهه دست اول با بسیاری از بخش های مختلف مواد غذایی است، از رشد و تولید محصولات و مواد اولیه گرفته تا سایت های تولیدی، رستوران ها و فروشگاه های مواد غذایی که ارتباط مستقیم با مصرف کننده دارند. ارزش یک سیستم مدیریت مواد غذایی موثر، به خوبی تعریف شده، اجرا شده و حفظ شده بسیار ارزشمند است. این نوع سیستم بر ایمنی مواد غذایی، بهبود مستمر و برآوردن نیازهای مشتری تمرکز دارد.»–
بیشتر بخوانید…
”For more than 20 years, we have heard talk about International Standardization Organization (ISO)-based standards and whether or not there is a place for these standards in the food industry. The majority of the food industry felt we had all the regulations and requirements necessary to produce safe products of the highest quality. Is this really true? ISO compliance was only required if the product was shipped overseas. ISO required too much documentation. It cost too much. It just wasn’t needed. It was difficult to understand the internal advantages of having a structured system. Over the years, some companies who decided to try the ISO-based standards system have seen many advantages; others still wonder if it was worthwhile. It is hard to put a dollar savings on something like a recall that didn’t happen! So now, in today’s world, we ask again, ”Is there a place in the food industry for structured management systems?” There is no doubt that a structured, effective management system can enhance an organization. It is also evident that an inadequate, poorly designed system can be a true detriment to an organization. This statement is based on many years of experience and first-hand exposure to many different food sectors, ranging from growing and producing the raw products and materials to manufacturing sites, restaurants, and grocery stores that have direct contact with the consumer. The value of an effective, well-defined, implemented, and maintained food management system is priceless. This type of system focuses on food safety, continuous improvement, and meeting customer requirements”–
Read more…دانلود کتاب «برنامه های مدیریت ایمنی مواد غذایی: برنامه های کاربردی، بهترین روش ها و انطباق»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.