علم علم

ایمنی مواد غذایی در تولید گوشت طیور

Food Safety in Poultry Meat Production

دانلود کتاب Food Safety in Poultry Meat Production (به فارسی: ایمنی مواد غذایی در تولید گوشت طیور) نوشته شده توسط «Kumar Venkitanarayanan – Siddhartha Thakur – Steven C. Ricke»


اطلاعات کتاب ایمنی مواد غذایی در تولید گوشت طیور

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer International Publishing

نویسنده: Kumar Venkitanarayanan – Siddhartha Thakur – Steven C. Ricke

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2019

تعداد صفحه: 307

حجم فایل: 4.43 مگابایت

کد کتاب: 3030050114 , 9783030050115

نوبت چاپ: 1st ed.

توضیحات کتاب ایمنی مواد غذایی در تولید گوشت طیور

این مطالعه جامع ایمنی گوشت طیور به خوانندگان به روزترین اطلاعات را در مورد نگرانی های ایمنی غذا در تولید گوشت طیور ارائه می دهد. فصل‌ها به موضوعات مورد علاقه اخیر مانند تولید مرغ ارگانیک، پاتوژن‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک در طیور، استفاده از آنتی‌بیوتیک در تولید طیور، و رویکردهای قبل و بعد از برداشت برای بهبود ایمنی گوشت طیور می‌پردازند.
در چند دهه اخیر موارد قابل توجهی مشاهده شده است. افزایش تولید گوشت طیور در آمریکا با این حال، گوشت طیور منبع بالقوه پاتوژن های غذایی مانند سالمونلا، Campylobacter spp. و اشریشیا کلی بیماری زا است (APEC مرتبط با عفونت های انسانی) ، منجر به خسارات اقتصادی به صنعت طیور و تأثیر بر سلامت عمومی می شود. پیشرفت در دانش در زمینه های میکروبیولوژی، زیست شناسی مولکولی، ایمونولوژی و “omics” تلاش ها را برای بهبود ایمنی میکروبیولوژیکی طیور با هدف قرار دادن مکانیسم های حدت پاتوژن ها، توسعه واکسن ها و بهبود سلامت روده در جوجه ها تشدید کرده است. علاوه بر این، با توجه به ظهور مقاومت چند دارویی در پاتوژن های منتقله از طیور، و رشد تولید طیور ارگانیک، علاقه قابل توجهی برای توسعه استراتژی های طبیعی برای کنترل عوامل بیماری زا در جوجه ها وجود دارد.
این جلد ویرایش شده بینشی در مورد این استراتژی ها ارائه می دهد و سایر مطالب مورد علاقه میکروبیولوژیست های مواد غذایی، پرسنل بهداشت عمومی و دانشمندان طیور را پوشش می دهد. خوانندگان با پیشینه‌های مختلف از ترکیب پیشرفت‌های اخیر که در سایر نشریات در این زمینه پوشش داده نشده است، قدردانی خواهند کرد.


This comprehensive study of poultry meat safety offers readers the most up-to-date information on food safety concerns in poultry meat production. Chapters address recent topics of interest such as organic poultry production, antimicrobial resistant pathogens in poultry, antibiotic usage in poultry production, and pre- and post- harvest approaches to improving poultry meat safety.
The last couple of decades have observed a significant increase in poultry meat production in the US. However, poultry meat is a potential source of foodborne pathogens such as Salmonella, Campylobacter spp. and pathogenic Escherichia coli (APEC linked to human infections), leading to economic losses to the poultry industry and impacting public health. Advances in knowledge in microbiology, molecular biology, immunology and “omics” fields have intensified efforts to improve the microbiological safety of poultry by targeting virulence mechanisms of the pathogens, developing vaccines and improving gut health in chickens. Moreover, due to the emergence of multidrug resistance in poultry-borne pathogens, and growth of organic poultry production, there exists significant interest for developing natural strategies for controlling pathogens in chickens.
This edited volumeprovides insight into these strategies and covers other material of interest to food microbiologists, public health personnel, and poultry scientists. Readers of various backgrounds will appreciate its incorporation of recent developments not covered in other publications on the subject.

دانلود کتاب «ایمنی مواد غذایی در تولید گوشت طیور»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید