دانلود کتاب Food Safety for the 21st Century: Managing Haccp and Food Safety Throughout the Global Supply Chain (به فارسی: ایمنی غذا برای قرن بیست و یکم: مدیریت Haccp و ایمنی مواد غذایی در سراسر زنجیره تامین جهانی) نوشته شده توسط «Carol Wallace – William H. Sperber – Sara Mortimore»
اطلاعات کتاب ایمنی غذا برای قرن بیست و یکم: مدیریت Haccp و ایمنی مواد غذایی در سراسر زنجیره تامین جهانی
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Carol Wallace – William H. Sperber – Sara Mortimore
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 496 / 494
حجم فایل: 7.45 مگابایت
کد کتاب: 1119053595 , 9781119053590
توضیحات کتاب ایمنی غذا برای قرن بیست و یکم: مدیریت Haccp و ایمنی مواد غذایی در سراسر زنجیره تامین جهانی
ویرایش دوم ایمنی غذا برای قرن بیست و یکم که برای منعکس کردن جدیدترین پیشرفتها در ایمنی مواد غذایی اصلاح شده است، متن معتبری را به پزشکان ارائه میدهد که حاوی اصول مدیریت ایمنی مواد غذایی در زنجیره تأمین جهانی است. نویسندگان – کارشناسان برجسته در این زمینه – نحوه طراحی، پیاده سازی و حفظ یک برنامه ایمنی غذای درخشان را نشان می دهند. این کتاب حاوی بهترین روشهای صنعتی است که میتواند به کسبوکارها در بهبود سیستمهای خود و تسریع استفاده از سیستمهای ایمنی مواد غذایی در سطح جهانی کمک کند. نویسندگان ملاحظات کلیدی ایمنی مواد غذایی را برای افراد، کسبوکارها و سازمانهای درگیر در زنجیرههای تامین مواد غذایی پیچیده امروزی بیان میکنند.
متن حاوی اطلاعات مورد نیاز برای شناسایی خطرات ایمنی مواد غذایی، طراحی محصولات و فرآیندهای ایمن و شناسایی و مدیریت است. به طور موثر مکانیسم های کنترل لازم در تجارت مواد غذایی. نویسندگان همچنین شامل بحث مفصلی در مورد مسائل جاری و چالش های کلیدی در زنجیره تامین غذای جهانی هستند. این راهنمای مهم:
– بررسی کاملی از جنبه های مختلف ایمنی مواد غذایی ارائه می دهد و نحوه ایجاد یک سیستم عالی ایمنی غذا را در نظر می گیرد
– حاوی اطلاعات مربوط به HACCP مناسب برای همه پزشکان در جهان است. – زنجیره تامین مواد غذایی گسترده
– به کسب و کار جدید و موجود کمک می کند تا اهداف و مسئولیت های ایمنی غذایی خود را برآورده کنند
– شامل مثال های گویا از تفکرات فعلی و چالش های مدیریت ایمنی مواد غذایی و توصیه هایی برای ایجاد بهبود در سیستم ها و شیوه ها
این راهنمای اصلاح شده که برای مدیران ایمنی مواد غذایی، محققان و تنظیم کنندگان در سراسر جهان نوشته شده است، یک متن جامع و یک مرجع عالی برای توسعه، اجرا و حفظ برنامه های ایمنی مواد غذایی در سطح جهانی ارائه می دهد و نشان می دهد که چگونه از زنجیره تامین مواد غذایی در برابر تهدیدات محافظت و دفاع کنیم. .
The text contains the information needed to recognise food safety hazards, design safe products and processes and identify and manage effectively the necessary control mechanisms within the food business. The authors also include a detailed discussion of current issues and key challenges in the global food supply chain. This important guide:
– Offers a thorough review of the various aspects of food safety and considers how to put in place an excellent food safety system
– Contains the information on HACCP appropriate for all practitioners in the world-wide food supply chain
– Assists new and existing business to meet their food safety goals and responsibilities
– Includes illustrative examples of current thinking and challenges to food safety management and recommendations for making improvements to systems and practices
Written for food safety managers, researchers and regulators worldwide, this revised guide offers a comprehensive text and an excellent reference for developing, implementing and maintaining world-class food safety programmes and shows how to protect and defend the food supply chain from threats.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.