علم علم

ایمنی و نگهداری مواد غذایی: رویکردهای بیولوژیکی مدرن برای بهبود سلامت مصرف کننده

Food Safety and Preservation: Modern Biological Approaches to Improving Consumer Health

دانلود کتاب Food Safety and Preservation: Modern Biological Approaches to Improving Consumer Health (به فارسی: ایمنی و نگهداری مواد غذایی: رویکردهای بیولوژیکی مدرن برای بهبود سلامت مصرف کننده) نوشته شده توسط «Alexandru Mihai Grumezescu – Alina Maria Holban (eds.)»


اطلاعات کتاب ایمنی و نگهداری مواد غذایی: رویکردهای بیولوژیکی مدرن برای بهبود سلامت مصرف کننده

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Alexandru Mihai Grumezescu – Alina Maria Holban (eds.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 696 / 698

حجم فایل: 25.62 مگابایت

کد کتاب: 0128149574 , 9780128149577

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب ایمنی و نگهداری مواد غذایی: رویکردهای بیولوژیکی مدرن برای بهبود سلامت مصرف کننده

ایمنی و نگهداری مواد غذایی: رویکردهای بیولوژیکی مدرن برای بهبود سلامت مصرف کنندهموضوعات داغ اخیر و بررسی شده در ایمنی مواد غذایی، آلودگی میکروبی، بیماری های منتقله از غذا و روش های پیشرفته نگهداری را بررسی می کند. این پیشرفت علمی قابل توجه و مبتنی بر شواهد رویکردهای مختلف برای بهبود ایمنی و کیفیت غذاها را گرد هم می‌آورد و همچنین راه‌حل‌هایی برای کمک به رفع چالش‌های صنعت غذا ارائه می‌دهد. مطالعات اخیر و پیشرفت های تکنولوژیکی در کنترل بیولوژیکی برای کنترل پاتوژن های غذایی ارائه شده است. علاوه بر این، روش‌های تحلیلی برای کاهش خطرات بیولوژیکی بالقوه، این کتاب را برای محققان، دانشمندان، فن‌شناسان و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ضروری می‌سازد.

تمام جنبه‌های آلودگی مواد غذایی، از تخریب غذا، تا بیماری‌های منتقله از غذا را پوشش می‌دهد. br>رویکردهای کنترل بیولوژیکی معتبر را برای کاهش آلودگی میکروبی و شیمیایی بررسی می‌کند
شامل بحث‌های مفصلی درباره ارزیابی خطر و ایمنی در نگهداری مواد غذایی است.


Food Safety and Preservation: Modern Biological Approaches to Improving Consumer Healthexplores the most recent and investigated hot topics in food safety, microbial contamination, food-borne diseases and advanced preservation methods. It brings together the significant, evidence-based scientific progress of various approaches to improve the safety and quality of foods, also offering solutions to help address food industry challenges. Recent studies and technological advancements in biological control are presented to control foodborne pathogens. In addition, analytical methods for reducing potential biological hazards make this book essential to researchers, scientists, technologists and grad students.

Covers all aspects of food contamination, from food degradation, to food-borne diseases
Examines validated, biological control approaches to reduce microbial and chemical contamination
Includes detailed discussions of risk and safety assessments in food preservation

دانلود کتاب «ایمنی و نگهداری مواد غذایی: رویکردهای بیولوژیکی مدرن برای بهبود سلامت مصرف کننده»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید