دانلود کتاب Food Regulation: Law, Science, Policy, and Practice (به فارسی: مقررات مواد غذایی: قانون، علم، سیاست، و عمل) نوشته شده توسط «Neal D. Fortin»
اطلاعات کتاب مقررات مواد غذایی: قانون، علم، سیاست، و عمل
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Neal D. Fortin
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 712 / 689
حجم فایل: 3.30 مگابایت
کد کتاب: 0470409681 , 9780470409688
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب مقررات مواد غذایی: قانون، علم، سیاست، و عمل
مقررات غذا: قانون، علم، سیاست و عمل، بحث عمیقی در مورد قوانین فدرال، مقررات، و آژانس های نظارتی دخیل در تنظیم مواد غذایی ارائه می دهد. پس از مقدمهای بر مقررات غذا و داروی ایالات متحده، مقررات فعلی مواد غذایی، بازرسی و اجرا، قوانین بینالمللی، اینترنت و اخلاقیات را پوشش میدهد. در حالی که این کتاب شامل بحثهای مفصل درباره سیاستها و مطالعات موردی است، این کتاب برای دانشجویان و متخصصان قابل دسترسی است. این یک متن عالی برای دوره های علوم غذایی، حقوق مواد غذایی و غیره و یک مرجع کاربردی برای متخصصان، مشاوران و سایر صنایع غذایی است.
دانلود کتاب «مقررات مواد غذایی: قانون، علم، سیاست، و عمل»