دانلود کتاب Food Preservation Process Design (Food Science and Technology) (به فارسی: طراحی فرآیند نگهداری مواد غذایی (علوم و فناوری غذایی)) نوشته شده توسط «Dennis R. Heldman»
اطلاعات کتاب طراحی فرآیند نگهداری مواد غذایی (علوم و فناوری غذایی)
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Dennis R. Heldman
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2011
تعداد صفحه: 356
حجم فایل: 7.66 مگابایت
کد کتاب: 0123724864 , 9780123724861
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب طراحی فرآیند نگهداری مواد غذایی (علوم و فناوری غذایی)
فرآیندهای نگهداری غذاها طی چندین قرن تکامل یافته است، اما توجه اخیر به فناوری های غیرحرارتی نشان می دهد که بعد جدیدی از تغییر آغاز شده است. بعد جدیدی که باید بر آن تاکید شود، فناوریهای نوظهور برای نگهداری غذاها و نیاز به پایگاه اطلاعاتی مناسبی است که باید به عنوان ورودیهایی برای طراحی فرآیند سیستماتیک توسعه یابد. تمرکز کار بر روی طراحی فرآیند است و بر نیاز به اطلاعات کمی به عنوان ورودی طراحی فرآیند تاکید دارد. مفاهیم ارائه شده بر اساس تاریخچه موفقیت آمیز پردازش حرارتی مواد غذایی است و از نمونه های زیادی از این نوع فرآیندهای نگهداری استفاده می کند. نگهداری غذاها از طریق یخچال، انجماد، تغلیظ و کم آبی به طور مستقیم مورد توجه قرار نمی گیرد، اما بسیاری از مفاهیمی که ارائه می شود کاربرد دارند. توجه قابل توجهی به سرنوشت ویژگی های کیفیت غذا در طول فرآیند نگهداری می شود و مفهوم بهینه سازی پارامترهای فرآیند برای به حداکثر رساندن حفظ کیفیت غذا بر سه عنصر فرآیند نگهداری تمرکز دارد:* مدل های جنبشی برای اجزای غذا* مدل های حمل و نقل در غذا سیستمها* مدلهای طراحی فرآیند
دانلود کتاب «طراحی فرآیند نگهداری مواد غذایی (علوم و فناوری غذایی)»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.