دانلود کتاب Food microbiology laboratory for the food science student : a practical approach (به فارسی: آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی) نوشته شده توسط «Shen – Cangliang – Zhang – Yifan»
اطلاعات کتاب آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Shen – Cangliang – Zhang – Yifan
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2017
تعداد صفحه: 103 / 104
حجم فایل: 5.38 مگابایت
کد کتاب: 3319583719 , 9783319583716
توضیحات کتاب آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی
این کتاب برای درک نقش میکروارگانیسم ها در پردازش و نگهداری مواد غذایی به دانش آموزان طراحی شده است. ارتباط میکروارگانیسم ها با فساد غذا، بیماری های ناشی از غذا و مسمومیت؛ پردازش عمومی مواد غذایی و کنترل کیفیت؛ نقش میکروارگانیسم ها در ارتقای سلامت؛ و مقررات فدرال پردازش مواد غذایی هدف از تمرینات آزمایشگاهی ذکر شده فراهم کردن فرصتی عملی برای دانش آموز برای تمرین و رعایت اصول میکروبیولوژی مواد غذایی است. دانشآموزان میتوانند با تکنیکهای مورد استفاده برای تحقیق، تنظیم، پیشگیری و کنترل میکروارگانیسمهای موجود در غذا آشنا شوند و عملکرد میکروارگانیسمهای مفید را در طول فرآیند تولید غذا درک کنند. ادامه مطلب…
چکیده: این کتاب به منظور درک نقش میکروارگانیسم ها در پردازش و نگهداری مواد غذایی به دانش آموزان طراحی شده است؛ بیشتر بخوانید.. .
Abstract: This book is designed to give students an understanding of the role of microorganisms in food processing and preservation; Read more…
دانلود کتاب «آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.