علم علم

آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی

Food microbiology laboratory for the food science student : a practical approach

دانلود کتاب Food microbiology laboratory for the food science student : a practical approach (به فارسی: آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی) نوشته شده توسط «Shen – Cangliang – Zhang – Yifan»


اطلاعات کتاب آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Shen – Cangliang – Zhang – Yifan

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 103 / 104

حجم فایل: 5.38 مگابایت

کد کتاب: 3319583719 , 9783319583716

توضیحات کتاب آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی

این کتاب برای درک نقش میکروارگانیسم ها در پردازش و نگهداری مواد غذایی به دانش آموزان طراحی شده است. ارتباط میکروارگانیسم ها با فساد غذا، بیماری های ناشی از غذا و مسمومیت؛ پردازش عمومی مواد غذایی و کنترل کیفیت؛ نقش میکروارگانیسم ها در ارتقای سلامت؛ و مقررات فدرال پردازش مواد غذایی هدف از تمرینات آزمایشگاهی ذکر شده فراهم کردن فرصتی عملی برای دانش آموز برای تمرین و رعایت اصول میکروبیولوژی مواد غذایی است. دانش‌آموزان می‌توانند با تکنیک‌های مورد استفاده برای تحقیق، تنظیم، پیشگیری و کنترل میکروارگانیسم‌های موجود در غذا آشنا شوند و عملکرد میکروارگانیسم‌های مفید را در طول فرآیند تولید غذا درک کنند. ادامه مطلب…
چکیده: این کتاب به منظور درک نقش میکروارگانیسم ها در پردازش و نگهداری مواد غذایی به دانش آموزان طراحی شده است؛ بیشتر بخوانید.. .


This book is designed to give students an understanding of the role of microorganisms in food processing and preservation; the relation of microorganisms to food spoilage, foodborne illness, and intoxication; general food processing and quality control; the role of microorganisms in health promotion; and federal food processing regulations. The listed laboratory exercises are aimed to provide a hands-on-opportunity for the student to practice and observe the principles of food microbiology. Students will be able to familiarize themselves with the techniques used to research, regulate, prevent and control the microorganisms in food and understand the function of beneficial microorganism during food manufacturing process. Read more…
Abstract: This book is designed to give students an understanding of the role of microorganisms in food processing and preservation; Read more…

دانلود کتاب «آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجوی علوم غذایی: یک رویکرد عملی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید